Diane Keaton va lansa o colecţie proprie de vinuri

Diane Keaton va lansa în curând o colecţie proprie de vinuri, care sunt menite a fi servite cu gheaţă, în conformitate cu preferinţele vedetei americane, informează contactmusic.com.

248 afișări
Imaginea articolului Diane Keaton va lansa o colecţie proprie de vinuri

Diane Keaton va lansa o colecţie proprie de vinuri (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Nu mai ştiu exact când am început să beau vin cu gheaţă. Cred că s-a întâmplat într-o vară când la New York, unde locuiam pe atunci, în anii 1970, era foarte cald. Obişnuiam să ies pe balcon pentru a mă răcori, deoarece apartamentul meu nu avea aer condiţionat, iar într-o zi am băut vin cu gheaţă. De atunci, am rămas fidelă acestui mod special de a bea vin", a declarat actriţa americană pentru People.com.

Diane Keaton a ales numele acestei colecţii - The Keaton -, în urma unei conversaţii cu prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres.

Noua colecţie de vinuri create de Diane Keaton va include sortimente de vin roşu şi sortimente de vin alb. O parte din încasările ce vor fi obţinute din comercializarea acestor vinuri va fi donată în beneficiul unei clinici medicale din Las Vegas - Lou Ruvo Center for Brain Health.

Prin această iniţiativă, Diane Keaton se alătură unei liste impresionante de vedete de la Hollywood care s-au aventurat în domeniul afacerilor cu vinuri. Pe această listă se regăsesc nume mari din industria cinematografică precum Francis Ford Coppola, Johnny Depp, Lorraine Bracco, Antonio Banderas, Drew Barrymore, Sam Neill, Gerard Depardieu şi Emilio Estevez.

Diane Keaton a fost nominalizată de patru ori la premiile Oscar şi a câştigat acest trofeu în 1978, pentru rolul din "Annie Hall", de Woody Allen. Cu nouă nominalizări la premiile Globul de Aur, a primit preţioasa distincţie pentru acelaşi rol din "Annie Hall", dar şi pentru rolul din "Ceva, ceva tot o ieşi" (2003). Printre filmele în care a mai jucat se numără "Clubul nevestelor părăsite" (1996), "Matinal cu scandal" (2010) şi "Nuntă cu peripeţii" (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici