Diane Kruger va juca în "Inglorious Bastards"

Actriţa germană Diane Kruger, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul "Troia", s-a alăturat distribuţiei celui mai recent film regizat de Quentin Tarantino, "Inglorious Bastards".

19 afișări
Imaginea articolului Diane Kruger va juca în "Inglorious Bastards"

Diane Kruger va juca în "Inglorious Bastards" (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Diane Kruger va interpreta o celebră actriţă germană, rol ce iniţial îi era destinat Nastassjei Kinski, care însă nu a ajuns la un acord cu Tarantino.

Povestea filmului se construieşte în jurul unui grup de opt soldaţi evrei americani, care vor să se răzbune pe nazişti, în Franţa aflată sub Ocupaţie, ajutaţi de personajul interpretat de Kruger.

Din distribuţia filmului vor mai face parte Brad Pitt, care va interpreta rolul locotenentului Aldo Raine, şeful Rezistenţei evreieşti din timpul celui de-al doilea Război Mondial, Til Schweiger, cunoscut din producţii precum "Tomb Rider" sau "Regele Arthur", Christoph Waltz, Daniel Bruhl, Eli Roth şi Mike Myers.

Tarantino a achiziţionat titlul şi drepturile pentru remake-ul filmului cu acelaşi nume, lansat de Enzo Castellari, în 1978, dar a declarat că scenariul este unul original.

Filmările vor începe pe 13 octombrie, în Germania.

"Inglorious Bastards" va fi produs de Weinstein Co. şi Universal.

Tarantino speră să prezinte filmul la Festivalul de Film de la Cannes, din mai 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici