Din nou împreună? Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, surprinşi plimbându-se de mână - FOTO

După ce a confirmat, în urmă cu o săptămână, sfârşitul relaţiei pe care o avea cu Mădălina Ghenea, Gerard Butler a fost surprins de fotografi, luni, în timp ce făcea o plimbare cu fosta iubită în Italia.

2252 afișări
Imaginea articolului Din nou împreună? Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, surprinşi plimbându-se de mână - FOTO

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, surprinşi plimbându-se de mână, la Roma (Imagine: Hepta)

Actorul scoţian şi prietena sa româncă păreau mai mult decât îndrăgostiţi în timp ce se plimbau pe lângă celebra Fontana di Trevi din Roma, relatează dailymail.co.uk.

Cei doi şi-au făcut poze, dând impresia că vor să păstreze amintirea momentului.

Prezenţa celor doi în capitala Italiei nu a avut doar o încărcătură romantică.

Ghenea a participat la o şedinţă foto, pentru revista Io Donna, cu Toni Thorimbert, un fotograf de artă, modă şi publicitate.

În acelaşi timp actriţa aşteaptă lansarea în Marea Britanie a filmului Dom Hemingway, programată pentru anul viitor, peliculă în care va juca alături de Jude Law, Richard E. Grant şi vedeta din "Game Of Thrones", Emilia Clarke.

Următorul film în care va juca Butler va avea premiera tot în 2014. El îşi va împrumuta vocea unui personaj din "How To Train Your Dragon 2". Butler şi-a arătat şi faţa caritabilă, dâdu-i o bancnotă de 20 de euro unui cerşetor, în timp ce se plimba prin Roma.

Actorul scoţian Gerard Butler a confirmat într-un interviu recent faptul că este din nou un bărbat singur, întrucât s-a despărţit de fotomodelul român Mădălina Ghenea, după o relaţie care a durat puţin peste un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici