Disney a lansat serviciul de streaming în Europa, în contextul pandemiei

  • Canalul de streaming Disney + a fost lansat în Europa
  • Iniţial, acesta va fi disponibil în Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania, Elveţia
  • În câteva săptămâni va fi lansat şi în alte ţări
296 afișări
Imaginea articolului Disney a lansat serviciul de streaming în Europa, în contextul pandemiei

Disney a lansat serviciul de streaming în Europa, în contextul pandemiei

Serviciul de streaming Disney + a fost lansat în unele ţări din Europa. Calitatea la care sunt redate filmele  nu este dintre cele mai bune, tocmai pentru ca milioanele de utilizatori aflaţi în carantină sau autoizolare să nu suprasolicite reţelele de internet.

Lansat iniţial în SUA şi Canada, Disney + este disponibil acum şi în unele ţări europene, precum Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria, Italia, Spania, Elveţia. În următoarele săptămâni va fi lansat şi în alte ţări, dar România va mai avea de aşteptat.

Disney are în ofertă producţii pentru toate gusturile şi vârstele, ca filme cu supereroi Marvel, seriale din franciza „Star Wars", lungmetraje animate clasice şi documentare realizate de National Geographic.

Serviciul Disney+ oferă filme şi seriale de la Pixar, Disney Animation, precum „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici", din 1937, dar şi peste 600 de episoade din „Familia Simpson/ The Simpsons", toate acestea la preţul de 7 euro/ dolari pe lună sau 70 de euro/ dolari pe an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici