Dispută între Gwyneth Paltrow şi Kate Moss pe o plajă din Mexic. Ce cuvinte dure şi-au spus vedetele una alteia

Actriţa americană Gwyneth Paltrow şi modelul britanic Kate Moss s-au angajat recent într-o dispută verbală, iar schimbul lor de replici a fost îndelung comentat de numeroasele vedete invitate la o petrecere în Mexic, organizată pentru a marca a 60-a aniversare a magnatului britanic Philip Green.

2110 afișări
Imaginea articolului Dispută între Gwyneth Paltrow şi Kate Moss pe o plajă din Mexic. Ce cuvinte dure şi-au spus vedetele una alteia

Gwyneth Paltrow (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, modelul Kate Moss, deşi are deja 38 de ani, continuă să se comporte ca şi cum ar fi încă la liceu, fiind văzută aproape de fiecare dată cu o ţigară în mână, în mijlocul grupului ei de prieteni care o adoră.

Însă, din când în când, cineva îndrăzneşte să îi conteste "autoritatea", aşa cum a făcut recent actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 39 de ani, în timpul unei dispute verbale, ce a avut loc pe o plajă din Mexic.

"Gwyneth ieşise să facă jogging pe plajă, cu câteva ore înainte de petrecere. Kate ieşise şi ea să se plimbe pe plajă şi mânca nişte chipsuri, în momentul în care Gwyneth a trecut pe lângă ea", a declarat o sursă.

"Kate a întrebat-o: «De ce alergi aşa?», iar Gwyneth i-a răspuns: "Ca să nu arăt ca tine atunci când voi îmbătrâni»", a adăugat aceeaşi sursă.

Kate Moss a rămas fără replică timp de câteva secunde, iar apoi a aruncat câteva chipsuri în direcţia actriţei americane, spunându-i: "Mai bine mănâncă nişte carbohidraţi!".

Acest schimb de replici a devenit apoi cel mai comentat subiect de discuţie în cursul serii şi toţi invitaţii de la acea petrecere s-au amuzat teribil pe seama lui, afirmă aceeaşi sursă.

La petrecere au fost prezente multe vedete de prim rang, precum Kate Hudson, Matt Bellamy, Gwyneth Paltrow, Chris Martin, Kate Moss, Jamie Hince, Robbie Williams şi Stevie Wonder.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Gwyneth Paltrow s-a făcut remarcată cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Printre filmele sale recente se numără "Country Strong" şi "Pericol nevăzut/ Contagion".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici