Doi pui de mistreţ au supravieţuit după ce au căzut de la o înălţime de 50 de metri

  • O scroafă şi doi pui de mistreţ au căzut de la mare înălţime.
  • Animalele au fost găsite la marginea unei şosele de o persoană care a anunţat autorităţile.
  • Poliţiştii şi jandarmii care au mers la faţa locului au descoperit că numai puii au supravieţuit.
  • Aceştia au fost duşi la un ocol silvic.
655 afișări
Imaginea articolului Doi pui de mistreţ au supravieţuit după ce au căzut de la o înălţime de 50 de metri

Sursa foto: profimedia

Incidentul s-a produs duminică pe drumul care leagă Băile Herculane şi Baia de Aramă. Cele trei animale au căzut de la mare înălţime, iar cadavrul scroafei a rămas în apropierea şoselei.

„În această după-amiază, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată de către un cetăţean despre faptul că pe drumul ce leagă Băile Herculane de Baia de Aramă sunt 3 porci mistreţi morţi, după ce ar fi căzut de pe o stâncă. Patrula mixtă de poliţie şi jandarmerie care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului a găsit pe marginea DN 67D o scroafă moartă, iar la o distanţă de aproximativ 2 km, doi purcei vii”, au anunţat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Cele două animale au fost luate şi predate în condiţii de siguranţă reprezentanţilor Ocolului Silvic Băile Herculane, care au ridicat şi cadavrul mistreţului mort. Specialiştii au stabilit că animalele se aflau pe o stâncă în momentul în care aceasta s-a rupt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici