Dragoş Bucur e un Moş Crăciun poliţist în filmul "Ho HoHo 2: O loterie de familie"

Actorul Dragoş Bucur îl va interpreta pentru prima dată pe Moş Crăciun, în comedia "Ho HoHo 2: O loterie de familie", care are premiera pe marile ecrane româneşti pe 23 noiembrie, informează MediaPro Distribution.

443 afișări
Imaginea articolului Dragoş Bucur e un Moş Crăciun poliţist în filmul "Ho HoHo 2: O loterie de familie"

Dragoş Bucur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Entuziast să mai schimbe registrul interpretărilor sale, preponderent dramatice, primul lucru la care s-a gândit actorul în momentul în care a acceptat rolul a fost fetiţa lui: "Este pentru prima oară când îl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei când mă va vedea. De altfel, cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea".

În "Ho HoHo 2: O loterie de familie", Dragoş Bucur îl interpretează pe Vlad, un poliţist care în timpul liber îmbracă celebrul costum cu barbă în scopuri caritabile. Astfel ajunge şi la orfelinat şi o cunoaşte pe Ema. Dragoş se amuză când povesteşte despre rolul pe care îl interpretează: "Se pare că mă specializez pe roluri de poliţist. Am o prietenă actriţă care a zis: «De-acum încolo, facem cuplu: eu joc doctoriţă, tu poliţist»". Totuşi, recunoaşte că nu a ajuns încă la limitele rolului, şi nici să se repete. În acest film are parte de o nouă provocare: "Sunt un poliţist care, din anumite motive, ajunge să joace rolul lui Moş Crăciun - un job pe care oamenii îl fac de multe ori pentru bani sau de nevoie, care se transformă aproape într-o vocaţie. Devin până la sfârşit un Moş Crăciun adevărat", declară actorul.

Alături de Dragoş Bucur, "Ho HoHo 2: O loterie de familie" îi aduce în rolurile principale pe Andreea Marin Bănică, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Patricia Posluşnic, David Petcu şi Dennis Christian Caracaş sunt tinerii actori care completează cu succes distribuţia filmului, prin interpretarea adorabililor copii de la orfelinat.

O producţie MediaPro Pictures, "Ho HoHo 2: O loterie de familie" este un lungmetraj produs de Alma Bacula şi regizat de Jesus Del Cerro, imaginea fiind semnată de Viorel Sergovici, iar sunetul, de Viorel Dobre.

Acţiunea filmului o aduce în prim plan pe Ema (Patricia Posluşnic), o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care, într-o zi, are norocul să găsească un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică) - singurul adult pe care îl cunoaşte - nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de "familie", unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Din 23 noiembrie, "Ho HoHo 2: O loterie de familie", continuarea succesului de casă înregistrat cum trei ani de "Ho Ho Ho" - filmul care îi aducea în rolurile principale pe Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu -, va putea fi vizionat în cinematografele româneşti, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici