Drama prin care a trecut Brigitte Macron, când s-a aflat că are o idilă cu elevul ei adolescent

Când l-a întâlnit prima oară pe Emmanuel, el avea 14 ani, iar ea 38 de ani. Viaţa ei respectabilă avea să se sfârşească. S-au îndrăgostit pe când el avea 15 ani, iar povestea lor a scandalizat Amiens.

3769 afișări
Imaginea articolului Drama prin care a trecut Brigitte Macron, când s-a aflat că are o idilă cu elevul ei adolescent

Drama prin care a trecut Brigitte Macron, când s-a aflat că are o idilă cu elevul ei adolescent

Părinţii profesoarei Brigitte Macron (64 de ani) , ambii doctori, au fost trataţi „ca şi când ar fi fost ciumaţi”, în timp ce ea a început idila cu Emmanuel Mcron (40 de ani), care la acea vreme îi era elev la Liceul Catolic La Providence. Uşa lor era scuipată şi primeau scrisori care o denunţau pe fiica lor, se arată în noua carte biografică neautorizată, intitulată „L'Affranchie”, scrisă de Maëlle Brun, potrivit ONE.

Brigitte i-a şocat pe concetăţenii ei din Amiens, când relaţia ei cu viitorul preşedinte a ieşit la iveală. La acea vreme, ea provenea dintr-o familie înstărită, soţul ei era un bancher de succes şi era mama a trei copii. Când l-a întâlnit prima oară pe Emmanuel, el avea 14 ani, iar ea 38 de ani. Viaţa ei respectabilă avea să se sfârşească. S-au îndrăgostit pe când el avea 15 ani, iar povestea lor a scandalizat Amiens. Brun citează o persoană apropiată doamnei Macron, căreia aceasta i-ar fi explicat că perioada este o “rană” în viaţa ei, despre care nu-i place să vorbească. “Dar mi-a spus cândva că şi-a pierdut toţi prietenii. Prietenii cu care pleca în vacanţă s-au schimbat peste noapte şi nu au mai vrut să-I vorbească”, a mai spus cunoştinţa acesteia.

Soţul lui Brigitte a avut o reacţie violentă când a constatat că era înlocit de un coleg de şcoală al fiicei lui, un adolescent pe care îl primise adesea în casă. “Este o rană greu de vindecat”, scrie Brun. Auziere lucra în domeniul finanţelor pe atunci şi credea că are o viaţă fericită cu soţia şi cei trei copii ai lor, în Amiens. Bancherul a dispărut fără urmă, spun vecinii, care nu l-au mai văzut niciodată. După ce divorţul a fost în sfârşit finalizat, Emmanuel şi Brigitte s-au căsătorit.

“Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Şi pentru mine asta a fost. Aşa că ce s-a spus timp de peste 20 de ani nu are importanţă. Desigur, luăm micul dejun împreună, eu cu ridurile mele, el cu tinereţea lui”, a spus ea în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista “Elle”.

Biografia mai susţine că Emmanuel a scris un roman picant despre iubirea lor de la început.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici