Ducesa de Cambridge, într-o ipostază şocantă. Cum apare soţia prinţului William pe coperta unei reviste - FOTO

O revistă din SUA s-a folosit de imaginea ducesei de Cambridge pentru numărul din luna iulie, în care se vorbeşte despre viitorul Marii Britanii.

36409 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge, într-o ipostază şocantă. Cum apare soţia prinţului William pe coperta unei reviste - FOTO

Ducesa de Cambridge (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Imaginea soţiei prinţului William pe coperta publicaţiei The New Republic este şocantă, scrie Daily Mail.

Într-o fotografie modificată cu ajutorul Photoshop, ducesa de Cambridge apare cu nişte dinţi galbeni, cu titlul: "Ceva este putred. Ultimele zile ale Marii Britanii".

În revistă sunt mai multe articole despre situaţia din Marea Britanie înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, programate în această vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici