Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil în aprilie sau mai. Cel mai bine cotate nume la casele de pariuri

Ducesa şi ducele de Cambridge aşteaptă al treilea copil în aprilie sau mai 2018, scrie Daily Mail. Kate şi-a anulat deja multe dintre întâlnirile oficiale din cauza greţurilor matinale severe, sindrom cu care s-a luptat şi la sarcinile anterioare, cand a fost spitalizată. Mama ducesei de Cambridge este alături de fiica ei, la Palatul Kensington.

7266 afișări
Imaginea articolului Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil în aprilie sau mai. Cel mai bine cotate nume la casele de pariuri

Ducesa de Cambridge va aduce pe lume al treilea copil în aprilie sau mai. Cel mai bine cotate nume la casele de pariuri

Daily Mail notează că ducesa Catherine îşi doreşte cel mai mult să-i fie alături prinţului George în prima zi de şcoală. 

Regina Marii Britanii a fost încântată la auzul veştii că va avea al şaselea strănepot, în timp ce prinţul Harry a declarat ca vestea este pur şi simplu fantastică. 

La casele de pariuri este deja agitaţie maximă. Alice este cel mai pariat nume, în cazul în care Kate şi William vor avea o fetiţă, iar Arthur ori Albert, în cazul în care va fi un băiat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici