Ducesa Kate şi-ar dori un băieţel, în timp ce prinţul William îşi doreşte o fetiţă - FOTO

Ducesa Kate a declarat, duminică, că nu cunoaşte sexul bebeluşului ei, dar îşi doreşte un băieţel, în timp ce soţul ei, prinţul William al Marii Britanii, speră ca primul copil al cuplului princiar să fie o fetiţă.

738 afișări
Imaginea articolului Ducesa Kate şi-ar dori un băieţel, în timp ce prinţul William îşi doreşte o fetiţă - FOTO

Ducesa Kate si prinţul William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducesa de Cambridge, însărcinată în cinci luni, a făcut această dezvăluire într-o scurtă conversaţie pe care a purtat-o cu un soldat, în timpul ceremoniei organizate de Ziua Sfântului Patrick, duminică, în onoarea Gărzii Irlandeze, informează accesshollywood.com.

"Am întrebat-o: «Ştiţi dacă va fi o fetiţă sau un băieţel?», iar ea mi-a răspuns: «Încă nu»", a declarat militarul Lee Wheeler.

"A spus: «Mie mi-ar plăcea să avem un băieţel, iar lui William i-ar plăcea să avem o fetiţă»", a adăugat acelaşi soldat din Irish Guard.

Lee Weeler mai spune că ducesa de Cambridge i-ar fi dezvăluit faptul că ea şi soţul ei nu au ales deocamdată numele viitorului lor copil, care va fi al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Această ceremonie anuală organizată în onoarea Gărzii Irlandeze de Ziua Sfântului Patrick a avut loc la Aldershot, în sudul Angliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici