East 17 se va reuni, fără liderul trupei, care ar fi sabotat reîntoarcerea grupului

Formaţia britanică East 17 se va reuni şi va pleca în turneu, însă fără liderul trupei, Brian Harvey, care a fost înlocuit după ce a fost acuzat că ar fi sabotat reîntoarcerea pe scenă a grupului.

1096 afișări
Imaginea articolului East 17 se va reuni, fără liderul trupei, care ar fi sabotat reîntoarcerea grupului

East 17 se va reuni, fără liderul trupei, care ar fi sabotat reîntoarcerea grupului (Imagine: www.east17official.com)

Formaţia East 17 a devenit celebră în anii '90, dar după mai multe controverse, printre care pledoaria lui Brian Harvey pentru utilizarea drogurilor, grupul s-a despărţit în 1999, informează contactmusic.com.

După ce s-au reunit în 2006, East 17 s-au despărţit din nou.

Membrii trupei - Brian Harvey, Tony Mortimer, John Hendy şi Terry Cold - s-au decis anul trecut să se reunească, dar au existat mai multe certuri cu privire la Harvey, care, în cele din urmă a fost exclus din formaţie, din cauză că nu apărea la concerte şi repetiţii.

Astfel, Tony Mortimer, John Hendy şi Terry Cold au decis să îl coopteze în formaţie pe Blair Dreelan şi deja îşi fac planuri de concerte pentru luna iulie a acestui an.

"Prieteni, este timpul să lămurim nişte lucruri aşa cum ne-aţi cerut. East 17 era gata să se întoarcă pe scenă, dar Brian nu a venit la repetiţii şi la studio şi anula concerte înainte să avem şansa de a le organiza. Brian distrugea orice şansă a formaţiei de a avea succes din nou, astfel încât trebuia să luăm o decizie nu numai pentru noi, ci pentru voi - fanii. Îi dorim lui Brian tot norocul în viitor. Le transmitem multă dragoste susţinătorilor noştri", se arată pe pagina de Facebook a formaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici