Ed O'Neill, interpretul personajului Al Bundy, a primit o stea pe Walk of Fame - FOTO

Actorul american Ed O'Neill, interpretul personajului Al Bundy din serialul de comedie "Familia Bundy/ Married... with Children", a primit, marţi, o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

475 afișări
Imaginea articolului Ed O'Neill, interpretul personajului Al Bundy, a primit o stea pe Walk of Fame - FOTO

Ed O'Neill (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Steaua este amplasată în faţa magazinului de pantofi DSW de pe Hollywood Boulevard, informează accesshollywood.com.

Ed O'Neill a interpretat mulţi ani rolul Al Bundy, un vânzător de pantofi, în longevivul serial de comedie "Familia Bundy".

La ceremonie au fost prezente ambele "soţii" ale actorului din cele două seriale TV care i-au adus celebritatea: Sofia Vergara, din "Modern Family", şi Katey Sagal, din "Familia Bundy".

În vârstă de 65 de ani, O'Neill a declarat pentru publicaţia The Vindicator din oraşul său natal, Youngstown, din statul Ohio, că a fost foarte aproape de a refuza această stea de pe Walk of Fame, deoarece i se părea ceva "destul de ciudat". În cele din urmă, fiica lui l-a făcut să se răzgândească şi să vadă în această distincţie un motiv de mândrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici