Elefantul din cameră...la propriu. O familie din Thailanda s-a trezit cu un oaspete neobişnuit în bucătărie

441 afișări
Imaginea articolului Elefantul din cameră...la propriu. O familie din Thailanda s-a trezit cu un oaspete neobişnuit în bucătărie

Sursă imagini: Twitter

Probabil că majoritatea oamenilor se mai trezesc din când în când cu vreo musculiţă enervantă în bucătărie şi o aleargă cu prosopul să o alunge. Dar cum ar reacţiona dacă în loc de o muscă, le-ar invada bucătăria un ... elefant?
 
S-a întâmplat în Thailanda unde o familie s-a trezit dis de dimineaţă cu un elefant înfometat care scotocea printre rafturi după sărăţele. Iar asta nu este prima vizită a uriaşului Boomnee.
 
Medicul veterinar de la Departamentul Parcurilor Naţionale şi Faunei sălbatice, a explicat că este posibil să nu existe suficiente mâncăruri sărate în sălbăticie în timpul sezonului ploios, forţând elefanţii să caute sare în satele locale.
 
„În casă avem cu toţii pungi de sare, sosuri sau conserve de peşte. Alimentele astea îi atrag pe elefanţi. Trebuie să scăpăm de aceste alimente care ademenesc”, recomandă el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici