Elena Udrea îşi va petrece Revelionul la Poiana Braşov şi Predeal

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, la Braşov, că îşi va petrece Revelionul în staţiunile Predeal şi Poiana Braşov, după ce de Crăciun a mers la Sinaia, unde şi-a serbat şi ziua de naştere.

92 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea îşi va petrece Revelionul la Poiana Braşov şi Predeal

Elena Udrea îşi va petrece Revelionul la Poiana Braşov şi Predeal (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"Voi face Revelionul la Predeal, aşa cum am făcut Crăciunul la Sinaia. Regret că n-am avut zăpadă, dar uitaţi, astăzi (luni - n.r.) a început să ningă. Cu siguranţă am să încerc costumul de schi pe care l-am primit la Sinaia. În mod sigur voi fi pe pârtie, şi la Predeal, şi la Braşov, chiar dacă nu schiez", a spus Udrea.

Surse locale susţin că şi preşedintele Traian Băsescu şi familia acestuia şi-ar putea petrece Revelionul în staţiunile din judeţul Braşov.

Ministrul Elena Udrea şi-a serbat ziua de naştere, duminică, la Cabana Schiori din staţiunea prahoveană Sinaia, alături de preşedintele Traian Băsescu şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici