Ce glume s-au viralizat pe net după pictorialul din Costa Rica cu ELENA UDREA, însărcinată în luna a şaptea

Pictorialul de pe coperta VIVA cu Elena Udrea însărcinată în luna a şaptea, în care aceasta este prezentată ca o exilată şi nu ca o condamnată, s-a lăsat cu mai multe glume pe internet care s-au vizalizat între utilizatori.

36338 afișări
Imaginea articolului Ce glume s-au viralizat pe net după pictorialul din Costa Rica cu ELENA UDREA, însărcinată în luna a şaptea

Ce glume s-au viralizat pe net după pictorialul din Costa Rica cu ELENA UDREA, însărcinată în luna a şaptea

Elena Udrea, care a cerut azil politic în Costa Rica, a oferit un pictorial exclusiv revistei VIVA!. „O fetiţă se pregăteşte să devină, într-o lună, marea iubire a femeii care a vrut să conducă România”, aşa începe articolul exclusiv despre Udrea.

Descrierea politicianului fugar continuă poetic: „O fetiţă se pregăteşte să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România şi care acum este refugiată, trăindu-şi viaţa departe de ţară, în Costa Rica”.

Noua imagine pentru urmarita internaţional 

Frunza carpatină, în sfârşit şi-a găsit locul

Nelipsit din orice poză

Un alt "exilat" se pregăteşte să pozeze (foto de Mihai Vasilescu)

Nedrept pentru copil, moral pentru mamă

UDREA, condamnată la şase ani de închisoare în dosarul GALA BUTE

În luna iunie a acestui an, judecătorii instanţei supreme au pronunţat decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflată în Costa Rica, a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare, informează Mediafax.

 La ultimul termen din dosarul Gala Bute, procurorul de caz a cerut instanţei pedepse majorate şi condamnare cu executare pentru cei care au primit pedepse cu suspendare pe fond. Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la 6 ani de închisoare.

Avocatul fostului ministru a cerut, tot la ultimul termen din dosarul Gala Bute, eliminarea probelor obţinute cu ajutorul SRI, menţionând că acestea sunt nelegale. Apărătorul a mai solicitat rejudecarea dosarului.

"Am primit răspunsul pe care l-a formulat DNA în legătura cu activităţile desfăşurate împreuna cu SRI. Referitor la ce a învederat DNA privitor la faptul că a beneficiat de sprijin de la SRI, apreciem că justificarea oferită de organul de urmărire penală pentru a justifica administrarea probelor nu poate fi primită. (...) Prevederile la care fac referire autorii excepţiei au atribuţii exclusiv în domeniul siguranţei nationale, neavând atribuţii de cercetare penală. (...) Conform deciziei CCR, probele organelor de urmărire penală sunt nelegale. Probele obţinute în mod nelegal nu pot fi folosite în procesul penal. Solutia juridică reglementată de Curte e obligatoriu a fi luată în considerare în această cauză. Soluţia e retrimiterea cauzei la instanţa de fond pentru a se discuta incidenţa probelor efectuate împreuna cu SRI", a spus, în sala de judecată, avocatul Veronel Rădulescu.

DNA a răspuns solicitării instanţei supreme referitoare la implicarea SRI în dosarul Gala Bute, menţionând că, pe parcursul urmăririi penale, a cerut SRI sprijin pentru punerea în executare a mandatelor de supraveghere, o expertiză şi declasificarea unor interceptări pe mandate de siguranţă naţională.

Elena Udrea a anunţat, pe 17 februarie, că se află în Costa Rica, iar în aprilie fostul ministru transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

În dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, în martie 2017, la şase ani de închisoare pentru mai multe fapte. În acelaşi dosar, fostul consilier al Elenei Udrea, Ştefan Lungu, a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, iar fostul director al Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare. Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, Dragoş Botoroagă la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul secretar general în MDRT, Gheorghe Nastasia, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat de instanţa supremă la patru ani de închisoare pentru complicitate la luare de mită, cinci ani de închisoare pentru evaziune fiscală şi trei ani pentru încă o infracţiune de evaziune fiscală, instanţa contopind pedepsele şi dispunând o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu executare. Pe de altă parte, fostul ministru Ion Ariton a fost achitat pentru infracţiunile de participaţie improprie la abuz în serviciu şi folosirea influenţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici