Eminem - muzicianul cu cele mai mari vânzări de albume ale ultimului deceniu

Rapperul american Eminem a vândut 32,2 milioane de albume în ultimii zece ani, devenind artistul cu cele mai mari vânzări de discuri din acest deceniu, potrivit Nielsen SoundScan, informează accesshollywood.com.

103 afișări
Imaginea articolului Eminem - muzicianul cu cele mai mari vânzări de albume ale ultimului deceniu

Eminem - muzicianul cu cele mai mari vânzări de albume ale ultimului deceniu

Eminem, care a lansat patru albume solo de-a lungul ultimilor zece ani, s-a confruntat cu o concurenţă serioasă din partea trupei The Beatles.

The Beatles s-a impus la categoria "cea mai bună lansare" a deceniului, graţie albumului de single-uri intitulat "1", care s-a vândut în 11,5 milioane de copii. Pe locul al doilea la această categorie s-a situat, la mică distanţă, albumul "No Strings Attached" al trupei americane 'N SYNC, cu 11,1 milioane de copii vândute. Acest album deţine şi recordul de vânzări al unui material discografic într-o singură săptămână, stabilit în anul 2000, cu 2,4 milioane de unităţi vândute în primele şapte zile de la lansare.

În topul celor mai de succes albume, Eminem a ocupat poziţiile a patra şi a cincea, graţie materialelor discografice "The Marshall Mathers LP", respectiv "The Eminem Show".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici