Emma Thompson spune că a iertat-o pe Helena Bonham Carter pentru aventura acesteia cu fostul ei soţ

Actriţa Emma Thompson a declarat într-un interviu recent că a iertat-o pe Helena Bonham Carter pentru aventura pe care aceasta a avut-o cu fostul ei soţ, Kenneth Branagh

661 afișări
Imaginea articolului Emma Thompson spune că a iertat-o pe Helena Bonham Carter pentru aventura acesteia cu fostul ei soţ

Emma Thompson (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Emma Thompson a vorbit pentru prima dată în public despre aventura pe care fostul ei soţ a avut-o cu Helena Bonham Carter, informează dailymail.co.uk.

Acea aventură a pus capăt mariajului de şase ani dintre Emma Thompson şi Kenneth Branagh. Cei doi s-au căsătorit în 1989, la doi ani după ce s-au cunoscut în timpul unor filmări.

Emma Thompson a spus că acea despărţire aparţine trecutului şi nu mai este dureroasă.

"Nu poţi să te agăţi de aşa ceva. Este inutil. Nu mai aveam energia să o fac. Helena şi eu am făcut pace în urmă cu mulţi ani deja", a adăugat actriţa britanică.

Actriţa în vârstă de 54 de ani a vorbit cu multă sinceritate şi despre depresia de care a suferit după încheierea mariajului ei, în 1995.

Presa britanică a scris că Helena Bonham Carter ar fi avut o aventură cu Kenneth Branagh în 1994, într-o perioadă în care interpreta rolul iubitei sale în versiunea regizată de celebrul cineast după romanul "Frankenstein". Relaţia începută atunci a durat cinci ani.

Emma Thompson spune că s-a folosit de sentimentul ei de soţie înşelată pentru a interpreta cât mai bine rolul pe care l-a primit în comedia "Love Actually", de Richard Curtis.

Totodată, actriţa spune că există anumite asemănări între ea şi Helena Bonham Carter, în prezent în vârstă de 47 de ani, care ar putea să explice motivul pentru care Kenneth Branagh, în vârstă de 52 de ani, le-a plăcut pe amândouă.

"Amândouă suntem puţin nebune şi avem un simţ al modei puţin cam ciudat. Poate de aceea Ken ne-a iubit pe amândouă. Helena e o femeie minunată", a spus Emma Thompson.

Emma Thompson este căsătorită cu Greg Wise, un actor şi producător pe care l-a cunoscut în 1995, în timp ce filma pentru "Raţiune şi simţire". Cuplul are o fiică, Gaia, în vârstă de 13 ani, şi un fiu, Tindyebwa Agaba, în vârstă de 26 de ani, un fost copil-războinic din Rwanda, pe care cei doi artişti britanici l-au adoptat pe când tânărul african avea 16 ani.

Helena Bonham Carter are la rândul ei doi copii - Billy, în vârstă de 10 ani, şi Nell, în vârstă de cinci ani - cu partenerul ei de viaţă, regizorul Tim Burton.

Emma Thompson a jucat în mai multe filme alături de Helena Bonham Carter - "Întoarcerea la Howard's End" (1992) şi peliculele lansate în seria "Harry Potter" după anul 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici