Video Enrique Iglesias a fost supus unei operaţii de reconstrucţie a mâinii la care s-a accidentat - VIDEO

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias a fost supus unei operaţii de reconstrucţie a degetelor care i-au fost tăiate în timpul unui concert, când încerca să prindă cu mâna o dronă utilizată pentru a înregistra imagini de la eveniment, informează contactmusic.com.

1283 afișări

Accidentul a avut loc sâmbătă, în timpul unui concert pe care cântăreţul îl susţinea în oraşul Tijuana din Mexic.

Enrique Iglesias a fost rănit în timp ce încerca să prindă o dronă utilizată pentru a înregistra imagini cu publicul în timpul concertelor susţinute de acesta.

"Ceva a mers prost şi el a suferit un accident", a scris un reprezentant al cântăreţului pe platforma de socializare Instagram.

Iglesias - care a câştigat nouă premii Billboard Latin Music în luna aprilie - a continuat să cânte după ce a fost accidentat, timp de aproximativ 30 de minute, pentru cei circa 12.000 de fani adunaţi în Plaza de Toros de Playas din Tijuana.

Potrivit agentului său de presă, Joe Bonilla, Iglesias "a decis să continue concertul, deşi sângera".

Muzicianul în vârstă de 40 de ani a fost apoi transportat de urgenţă la aeroport, unde se afla o echipă de medici, iar apoi a mers la Los Angeles pentru a fi consultat de un specialist.

El a suferit luni o operaţie de reconstrucţie a degetelor accidentate.

Potrivit medicilor, cântăreţul va avea timp să se recupereze până la următorul său concert, programat pe 3 iulie, în Ciudad de Mexico.

Cel mai recent turneu mondial al artistului, "Sex and Love", a debutat în urmă cu câteva săptămâni.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici