EUROVISION 2015: Voltaj a filmat, în Viena, clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de finală - FOTO

Trupa Voltaj, care va reprezenta România la finala Eurovision 2015, a fost invitată de echipa postului de televiziune naţional austriac să filmeze clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de intrarea celor cinci membri ai formaţiei pe scena de la Wiener Stadthalle din Viena.

576 afișări
Imaginea articolului EUROVISION 2015: Voltaj a filmat, în Viena, clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de finală  - FOTO

Voltaj a filmat, în Viena, clipul de prezentare care va fi difuzat înainte de finala Eurovision 2015

Potrivit unui comunicat al Televiziunii Române remis MEDIAFAX, filmarea s-a desfăşurat în două etape: una la Bucureşti, în care artiştii primesc un colet-surpriză, şi una la Viena, în care membrii Voltaj îşi arată măiestria pe hipodrom.

Reprezentanţii televiziunii austriece ORF păstrează, însă, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artiştilor, aşa că singura informaţie "de culise" pe care au lăsat-o să scape este că artiştii români vor fi "pe cai mari la Viena".

Trupa Voltaj este formată din Călin Goia (voce), Oliver Sterian (tobe), Valeriu Ionescu (bas), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape).

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, pe poziţia a 15-a.

Alături de artiştii români, în prima semifinală participă Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

Atât semifinalele (19 şi 21 mai), cât şi finala din 23 mai vor fi transmise în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici