Evan Rachel Wood şi Jamie Bell s-au despărţit

Actorii Evan Rachel Wood şi Jamie Bell, care s-au căsătorit în 2012, au confirmat că s-au despărţit de comun acord, informează contactmusic.com.

226 afișări
Imaginea articolului Evan Rachel Wood şi Jamie Bell s-au despărţit

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell s-au despărţit (Imagine: HEPTA)

"Amândoi se iubesc şi se respectă reciproc şi, desigur, se vor dedica creşterii fiului lor. Este vorba despre o decizie mutuală, iar cei doi vor rămâne prieteni apropiaţi", a declarat un purtător de cuvânt al cuplului pentru site-ul UsMagazine.com.

"Ei se iubesc foarte mult, dar ceva nu a mers în relaţie", a precizat o sursă, adăugând că actriţa americană, în vârstă de 26 de ani, şi actorul britanic, în vârstă de 28 de ani, aveau probleme de ceva vreme.

Evan Rachel Wood şi Jamie Bell au un fiu, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, care s-a născut în iulie 2012.

Jamie Bell, devenit celebru după interpretarea unui băieţel pasionat de balet în filmul "Billy Elliot" (2000), a cunoscut-o pe Evan Rachel Wood în 2005, pe platoul de filmare a videoclipului "Wake Me Up When September Ends", al formaţiei Green Day. Cei doi s-au despărţit după un an, dar au reluat relaţia în 2010, după ce actriţa a rupt logodna cu Marilyn Manson.

Actriţa şi cântăreaţa Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003. Ulterior, ea s-a remarcat în seriale precum "True Blood" şi Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizată la premiile Emmy şi Globul de Aur, dar şi în filmul "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Actorul britanic Jamie Bell s-a remarcat în filmele "Billy Elliot" (2000), "King Kong" (2005), "Jumper" (2008) şi "The Adventurs of Tintin" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici