Expoziţii de câini, pisici şi peşti exotici, la Pet Expo 2014, între 16 - 18 mai, la Romexpo

Peste 40 de expozanţi vor participa la Pet Expo 2014, care se va desfăşura în perioada 16 - 18 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti, vizitatorii evenimentului putând să admire şi expoziţii de câini, pisici, peşti exotici, iepuri, porcuşori de guineea, hamsteri şi păsări exotice.

776 afișări
Imaginea articolului Expoziţii de câini, pisici şi peşti exotici, la Pet Expo 2014, între 16 - 18 mai, la Romexpo

Expoziţii de câini, pisici şi peşti exotici, la Pet Expo 2014, între 16 - 18 mai, la Romexpo (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, ajuns la cea de-a şasea ediţie, târgul reuneşte pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi peste 40 de firme din România, Belgia, Slovacia şi Franţa.

Pet Expo 2014 se va desfăşura la Romexpo, în pavilionul C6, iar spaţiile de expunere vor fi împărţite pe domenii, între furnizorii de produse pentru animale de companie, crescătorii de animale şi asociaţiile profesionale. La Pet Expo 2014 vor fi prezente branduri cu tradiţie pe piaţă, precum şi branduri specializate, pet shop-uri, crescători de animale şi companii de produse farmaceutice. Printre expozanţi se numără şi doi producători de hrană pentru animale.

Cei peste 40 de expozanţi vor organiza la Pet Expo conferinţe pentru medicii veterinari, evenimente de prezentare, dar şi activităţi pentru cei mici.

Potrivit comunicatului, la Pet Expo vizitatorii vor vedea cea mai mare aglomerare de produse dedicate creşterii animalelor de companie, la preţuri de importator.

Organizatorii au pregătit o arenă pentru evenimente, unde vizitatorii se vor putea înscrie la concursuri cu animalele de companie, vor asista la demonstraţii de dresaj şi vor lua parte la activităţi împreună cu copiii. Aceştia vor putea admira şi cumpăra animale de companie, standurile de prezentare având pregătite expoziţii de câini, pisici, peşti exotici, iepuri, porcuşori de guineea, hamsteri şi păsări exotice.

Pet Expo va sprijini şi la această ediţie animalele comunitare, prin alocarea unui spaţiu dedicat asociaţiilor pentru protecţia animalelor. Vizitatorii pot ajuta animalele abandonate, oferindu-le un adăpost, prin asociaţiile Prieteni pentru suflet şi Vier Pfoten.

"Anul acesta dorim să atragem un număr mai mare de vizitatori faţă de ediţia precedentă, când 12.000 de persoane au trecut pragul Pet Expo. Cea de-a şasea ediţie aduce noutăţi din partea expozanţilor şi foarte multe evenimente interactive. Spaţiul de expunere a crescut şi în acest an, iar standurile sunt mai mari şi mai spectaculoase", a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii şi pensionarii vor plăti 5 lei. Copiii sub 5 ani au acces gratuit la eveniment.

Anul acesta, târgul a înregistrat un record al prezenţei celor mai mari branduri din domeniu, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 90 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici