Facebook primeşte comentarii video şi imagini la 360 de grade

Facebook se concentrează în acest moment aproape exclusiv pe dezvoltarea funcţiilor video, deci nu este de mirare că încearcă să implementeze posibilitatea de a urca clipuri în toate componentele reţelei de socializare.

838 afișări
Imaginea articolului Facebook primeşte comentarii video şi imagini la 360 de grade

Facebook primeşte comentarii video şi imagini la 360 de grade (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

După lansarea clipurilor video la 360 de grade şi clipuri video live, Facebook ne lasă acum să ataşăm video la orice comentariu, ca răspuns într-o discuţie. De asemenea, reţeaua oferă acum suport şi pentru fotografii la 360 de grade, cât şi pentru panorame, scrie Go4it.

Comentariile erau probabil ultimul loc de pe Facebook unde nu puteau fi publicate clipuri video. Acestea ofereau suport pentru link-uri, gif-uri, fotografii şi abţibilduri, însă clipurile video trebuiau să fie puse sub formă de link-uri, nu urcate direct.

Ei bine, cei care au simţit lipsa acestei funcţii se vor bucura să audă că a fost pornită pentru toţi utilizatorii, indiferent de regiune. Comentariile video pot fi publicate atât de profilele personale, cât şi de către pagini şi sunt disponibile în browser, pe iOS şi pe Android (nu şi pe Windows Phone/Windows 10 Mobile).

Alături de acest update vine şi vestea că fotografiile la 360 de grade pot fi acum urcate pe Facebook şi vizionate într-un mod nativ, fără distorsiuni. Player-ul video la 360 de grade a fost regândit pentru a putea reda şi imagini statice, acestea putând fi mişcate pe mobil folosind mişcări ale dispozitivului şi pe PC folosind un mouse. Acelaşi mod de afişare este acum folosit şi pentru imagini de tip panoramă.

Ambele funcţii noi de pe Facebook sunt disponibile pentru toţi utilizatorii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici