Fanii lui Johnny Depp, revoltaţi după ce Amber Heard a recunoscut că şi-a lovit fostul soţ

Johnny Depp a primit susţinerea fanilor după apariţia unei înregistrări audio în care actriţa Amber Heard, fosta lui soţie, care l-a acuzat de violenţă domestică, recunoaşte că l-a lovit pe actor, potrivit Daily Mail.

3642 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Johnny Depp, revoltaţi după ce Amber Heard a recunoscut că şi-a lovit fostul soţ

Sursa: Profimedia Images

De la divorţul lor, în 2016, Johnny Depp, în vârstă de 56 de ani, şi Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, sunt într-un conflict continuu. În noiembrie 2018, Heard a declarat pentru The Washington Post că a fost victima violenţelor conjugale, fără a-l menţiona pe Depp. Însă actorul s-a simţit vizat şi a dat-o în judecată pentru defăimare. El a cerut în instanţă daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât şi financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe".

Heard a cerut anularea procesului şi a depus noi dovezi împotriva actorului, printre care se numără fotografii în care apare cu vânătăi pe faţă şi răni pe braţe, imagini cu mesaje care descriu incidentele şi fragmente din mărturia susţinută în timpul procesului de divorţ.

Actorul american şi-a menţinut declaraţia de nevinovăţie, afirmând că Amber Heard a fost cea care l-a abuzat.

În prezent, conflictul a luat o nouă turnură. Noua înregistrare datează din 2015 şi, după ce a fost făcută publică de publicaţia britanică, fanii actorului american şi-au exprimat indignarea.

"Nu mai ştiu ce mişcare am făcut cu mâna, dar te simţi bine. Nu te-am rănit. Nu ţi-am dat un pumn, ci o palmă", a spus actriţa în înregistrare. "Nu îţi pot promite că nu voi mai fi "fizică". Dumnezeule, câteodată sunt atât de furioasă încât îmi pierd controlul", continuă actriţa.

Fanii lui Depp i-au luat apărarea pe reţelele de social media, iar pe reţeaua de micro-blogging Twitter a fost creat în sprijinul acestuia hashtag-ul "#JusticeForJohnnyDepp".

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit în anul 2015 şi au divorţat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care actriţa l-a acuzat de violenţă domestică, iar el a acuzat-o că îl şantajează financiar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici