Femeia anului 2012. Cine a primit distincţia dată de revista Billboard - FOTO

Editorii revistei Billboard au desemnat marţi femeia anului 2012, câştigătoarea primind distincţia în cadrul unei gale ce va fi organizată la New York pe 30 noiembrie.

961 afișări
Imaginea articolului Femeia anului 2012. Cine a primit distincţia dată de revista Billboard - FOTO

Cine a fost desemnată femeia anului 2012 de revista Billboard (Imagine: Hepta)

În 2012, femeia anului este cântăreaţa pop americană Katy Perry, au hotărât editorii revistei Billboard.

Ultimele 12 luni au fost extrem de agitate în viaţa artistei, care, deşi s-a despărţit de soţul ei, a reuşit să transforme această despărţire într-un single de succes şi un film.

Katy Perry, în vârstă de 27 de ani, a reuşit să transforme despărţirea ei din 2011 de actorul britanic Russell Brand în piesa de succes "Part Of Me" şi într-un film 3D intitulat "Katy Perry: Part Of Me", în care a vorbit cu francheţe despre suişurile şi coborâşurile din viaţa ei privată şi profesională.

Cântăreaţa a câştigat astfel foarte mulţi fani, denumiţi "katycats", pe Twitter şi Facebook, graţie costumelor ei de scenă extrem de colorate şi cântecelor ei pop cu versuri facile.

Revista Forbes a plasat-o pe Katy Perry pe locul al treilea în topul cântăreţelor cu cele mai mari venituri din lume, în decembrie 2011 câştigurile financiare ale artistei americane fiind de 44 de milioane de dolari.

Potrivit revistei Billboard, Katy Perry a vândut 48 de milioane de discuri doar în Statele Unite. Printre hiturile ei se numără piese precum "Firework", "California Gurls", "E.T." şi "Hot N Cold", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 şi de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.

Katy Perry a devenit un veritabil brand, iar actriţa şi-a lansat propriul parfum, o ojă şi o linie de gene false. Ea este, totodată, imaginea oficială a liniei de produse de îngrijire a pielii Proactiv şi a chipsurilor Popchips.

Juriul care desemnează femeia anului (Billboard Woman of the Year) alege o artistă cu realizări deosebite. Printre precedentele artiste recompensate cu această distincţie se numără Taylor Swift, Beyonce şi Fergie, solista grupului Black Eyed Peas.

Katy Perry va primi acest premiu la gala 2012 Billboard Women in Music, ce va avea loc la New York pe 30 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici