Fergie, în copilărie: IMAGINEA inedită postată de vedetă pe o reţea de socializare

Fergie, solista grupului american The Black Eyed Peas, a postat pe contul său de pe o reţea de socializare o fotografie inedită din copilărie.

702 afișări
Imaginea articolului Fergie, în copilărie: IMAGINEA inedită postată de vedetă pe o reţea de socializare

Fergie, în copilărie: IMAGINEA inedită postată de vedetă pe o reţea de socializare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista în vârstă de 38 de ani, care este însărcinată, a postat pe Instagram o fotografie din copilărie, în care apare costumată şi machiată în stilul anilor '20, scrie dailymail.co.uk.

Artista poartă o rochie roşie cu pene, este machiată, are părul coafat şi poartă la gât un şirag lung de mărgele, specific modei anilor 1920.

Cântăreaţa a scris şi un mesaj pentru fani, alături de poză: "Întotdeauna mi-a păcut să petrec puţin".

Fergie şi soţul său, actorul Josh Duhamel, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în luna septembrie sau octombrie.

Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut şase premii Grammy, iar albumele sale s-au vândut în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în septembrie 2007.

În 2006, Fergie, a lansat un album solo, intitulat "The Duchess", care a inclus două piese ce au ajuns No.1 în topul Billboard Hot 100: "London Bridge" şi "Big Girls Don't Cry".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici