Festivalul Sziget 2010 se va desfăşura între 11 şi 16 august

Cea de-a 18-a ediţie a festivalului Sziget, care se desfăşoară anual la Budapesta, pe insula Óbudai de pe Dunăre, strângând peste 350.000 de spectatori şi sute de artişti, va avea loc între 11 şi 16 august 2010, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

60 afișări
Imaginea articolului Festivalul Sziget 2010 se va desfăşura între 11 şi 16 august

Cea de-a 18-a ediţie a festivalului Sziget, între 11 şi 16 august 2010 (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Chiar dacă line up-ul festivalului nu a fost încă stabilit, abonamentele pentru ediţia din 2010 a evenimentului au fost puse deja în vânzare.

Astfel, un abonament pe toate zilele, care asigură şi campare, are preţul de 170 de euro (cu 20 de euro mai mult faţă de 2009), dacă este cumpărat în avans, până pe 30 aprilie, de la 1 mai urmând să coste 200 de euro.

Un abonament pe aceeaşi perioadă, fără campare, costă 140 de euro (cu 40 de euro mai mult decât la ediţia trecută), preţul urmând apoi să crească la 170 de euro, după 1 mai.

De asemenea, au fost puse în vânzare şi bilete pentru o singură zi, la preţul de 45 de euro.

La cea mai recentă ediţie, festivalul Sziget a înregistrat un nou record de audienţă, circa 390.000 de spectactori participând la cele şase zile de concerte.

Printre cei care au concertat la festival în 2009 se numără formaţia românească AB4, cântăreaţa originară din Banat Miss Platnum, precum şi Snow Patrol, Editors, Manic Street Preachers, Placebo, Tricky, Bloc Party, The Offspring, The Prodigy, The Ting Tings, Die Toten Hosen, Birdy Nam Nam, Coldcut, Expatriate, Fatboy Slim, Klaxons, White Lies şi alţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici