Fiica lui George Copos, Alexandra, s-a căsătorit religios. 200 de persoane, invitate la petrecere - VIDEO

Fiica lui George Copos, Alexandra, s-a căsătorit religios, sâmbătă, cu un columbian pe care l-a cunoscut la studii, în Statele Unite ale Americii, petrecerea, la care sunt invitate peste 200 de persoane, având loc la Cund, lângă Sighişoara, potrivit stirileprotv.

2386 afișări
Imaginea articolului Fiica lui George Copos, Alexandra, s-a căsătorit religios. 200 de persoane, invitate la petrecere - VIDEO

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Alexandra şi Diego s-au căsătorit religios joi, însă sâmbătă invitaţii au asistat la o slujbă simbolică.

Liviu Dan, protopopul Sighişoarei a declarat că a fost săvârşită "o mică slujbă de mulţumire pentru Dumnezeu", fiind vorba despre "o slujbă specifică la şapte zile după cununie", relatează stirileprotv.

Petrecerea, la care sunt invitate 200 de persoane, va avea loc la Cund, lângă Sighişoara. Printre invitaţi se numară şi Mircea Geoană cu soţia.

Meniul de nuntă este unul tradiţional, însă se regăsesc şi trufe şi foie gras. Aranjamentele florale au costat 2.500 de euro, potrivit stirileprotv.

Atmosfera va fi întreţinută de Loredana.

Alexandra şi Diego care s-au căsătorit civil în luna mai, la New York.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici