Fiica lui Whitney Houston îşi etalează zilnic dragostea pentru fratele devenit iubit, pe Twitter - FOTO

Au trăit ca frate şi soră mai mult de zece ani în casa fostei cântăreţe Whitney Houston, înainte de moartea tragică a acesteia. Acum însă, Bobbi Kristina Brown nu numai că îşi arată aproape zilnic pe Twitter iubirea faţă de fratele transformat în iubit, ci etalează şi un diamant misterios pe inelarul mâinii stângi.

6291 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Whitney Houston îşi etalează zilnic dragostea pentru fratele devenit iubit, pe Twitter - FOTO

Fiica lui Whitney Houston îşi etalează zilnic dragostea pentru fratele devenit iubit, pe Twitter (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"El este unul dintre motivele pentru care încă mai zâmbesc. Te iubesc booboo (n.r. - Nick Gordon), pentru totdeauna. Acum am rămas doar noi doi", este mesajul postat de fiica lui Whitney Houston, alături de o fotografie în care îl sărută pe Nick şi îşi etalează inelul cu diamant.

Cei doi şi-au făcut chiar şi tatuaje identice, la încheietura mâinii, în memoria lui Whitney Houston. Ei şi-au tatuat iniţialele WH, încadrate de patru porumbei, scrie Daily Mail.

"Indiferent ce se întâmplă, această conexiune dintre noi va rămâne puternică pentru totdeauna. Te vom iubi şi îţi vom simţi lipsa întotdeauna, dragă doamnă", a scrie Bobbi Kristina pe Twitter.

Cei doi locuiesc în aceeaşi casă, în valoare de 1,2 milioane de dolari, în Atlanta, de la moartea lui Whitney Houston.

La vârsta de 30 de ani, Bobbi Kristina va moşteni întreaga avere ce i-a aparţinut fostei cântăreţe americane.

Recent, Bobbi Kristina şi-a făcut debutul ca actriţă într-un sitcom realizat de Tyler Perry - "For Better or Worse".

În luna mai, reprezentanţii televiziunii Lifetime au anunţat că Bobbi Kristina Brown - fiica în vârstă de 19 ani a cântăreţei Whitney Houston -, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary şi cumnata ei Pat Houston vor apărea într-un reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an.

Emisiunea "The Houston Family Chronicles", realizată sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat şi Gary Houston, "care se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei", au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici