Video Filmul "Agentul de la U.N.C.L.E." a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme îl urmează - VIDEO

Filmul "Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man from U.N.C.L.E.", în regia lui Guy Ritchie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, fiind vizionat de 23.690 de spectatori şi înregistrând încasări de 467.105 lei.

489 afișări

Producţia Warner Bros. Pictures "Agentul de la U.N.C.L.E." îl aduce pe Henry Cavill în rolul charismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armie Hammer îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin. Inspirat din popularul serial difuzat în 1960, filmul este regizat de Guy Ritchie şi a avut premiera pe marile ecrane din ţară pe 21 august, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

Cu o acţiune plasată la începutul anilor 60', în plin Război Rece, filmul "Agentul de la U.N.C.L.E." evidenţiază concurenţa dintre cei doi agenţi de top CIA şi KGB. Nevoiţi să lase deoparte vechile conflicte, cei doi trebuie să facă echipă pentru a opri o organizaţie criminală internaţională, care vrea să destabilizeze fragila ordine mondială folosind arme nucleare şi tehnologie avansată. Singura pistă către organizaţia secretă este fiica unui om de ştiinţă german dispărut, prin intermediul căreia cei doi se pot infiltra în organizaţie, informează cinemagia.ro.

Pe lângă Henry Cavill şi Armie Hammer, din distribuţie mai fac parte Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris şi Hugh Grant.

Lungmetrajul "Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible - Rogue Nation", de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, a pierdut prima poziţie, în cea de-a patra săptămână de la debut, şi ocupă locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, fiind vizionat de 12.485 de spectatori şi înregistrând încasări de 256.528,03 de lei.

Al cincilea film din franciza de acţiune "Misiune: Imposibilă", distribuit în România de Ro Image 2000, spune povestea agentului Ethan Hunt, care trebuie să lupte împotriva Sindicatului, o puternică organizaţie criminală.

Lungmetrajul de animaţie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda şi Pierre Coffin, se situează pe poziţia a treia, după şapte săptămâni de la debutul pe marile ecrane româneşti, cu încasări de 235.297,86 de lei, fiind vizionat de 12.250 spectatori de vineri până duminică. Distribuită de Ro Image 2000, povestea minionilor, creată de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, îşi are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloşi stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-şi păstreze în viaţă acei stăpâni, de la T. Rex la Napoleon, aşa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească şi sunt afectaţi de o depresie profundă. Printre actorii care şi-au împrumutat vocile pentru această animaţie se numără Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan şi Geoffrey Rush.

Filmul "Southpaw/ Lovitură de stânga", de Antoine Fuqua, cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, a avut, în cel de-al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, încasări de 231.741 de lei, fiind vizionat de 11.524 spectatori. Distribuit de Forum Film România, lungmetrajul spune povestea fascinantă a lui Billy "The Great" Hope, deţinător al titlului de campion mondial de box la categoria supergrea. Pugilistul Billy Hope are o carieră impresionantă, o soţie iubitoare (Rachel McAdams), o fiică adorabilă (Oona Laurence) şi un stil de viaţă luxos. Însă, când tragedia îi loveşte familia, iar managerul şi prietenul său de-o viaţă (Curtis "50 Cent" Jackson) îl părăseşte, Hope ajunge în cea mai grea situaţie din viaţa sa.

"Self/less: Transfer de viaţă/ Self/less", de Tarsem Singh, distribuit în România de Freeman Entertainment, ocupă locul al cincilea în clasament, cu încasări de 203.538,75 lei, fiind vizionat de 10.002 spectatori de vineri până duminică. Thrillerul SF îi are în distribuţie, printre alţii, pe Ryan Reynolds, Natalie Martinez şi Matthew Goode. Filmul spune povestea industriaşului multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley), care, după ce află că are cancer, acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluţionare, menite să îi readucă tinereţea. Îşi înscenează moartea şi începe o nouă viaţă, departe de cunoscuţi, după ce conştiinţa sa este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (Ryan Reynolds). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecţiunile procedurii să devină cunoscute, aşadar vieţile lui şi ale celor din jur sunt în mare pericol, informează cinemagia.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici