Filmul "Begin Again", cu Keira Knightley şi Adam Levine, are premiera în România pe 11 iulie - VIDEO

Filmul "Begin Again", cu Keira Knightley, Adam Levine şi Mark Ruffalo în distribuţie, va avea premiera în cinematografele din România pe 11 iulie, informează distribuitorul, InterComFilm Distribution.

358 afișări
Imaginea articolului Filmul "Begin Again", cu Keira Knightley şi Adam Levine, are premiera în România pe 11 iulie - VIDEO

Filmul "Begin Again", cu Keira Knightley şi Adam Levine, are premiera în România pe 11 iulie

Cel mai recent film al regizorului şi scenaristului John Carney, "Begin Again", este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reuşind să creeze împreună o muzică frumoasă.

Gretta (Keira Knightley) şi vechiul său prieten Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu şi compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primeşte o ofertă din partea unei case de discuri renumite. Dar tentaţiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta, care rămâne singură şi tristă. Viaţa ei nu se transformă în bine decât în momentul în care Dan (Mark Ruffalo), care lucrează - cam fără succes în ultima vreme - la o casă de înregistrări, o aude cântând pe o scenă din East Village. El este cucerit pe loc de talentul ei neşlefuit, dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăşte un portret încântător al unei colaborări care le va schimba amândurora viaţa, pe fundalul unei coloane sonore şi a unei veri petrecute în New York City.

Filmul este produs de Anthony Bregman, de la Likely Story, Tobin Armbrust, de la Exclusive Media, şi Judd Apatow, prin Apatow Productions.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici