Filmul "Eliza Graves" are premiera în România pe 14 noiembrie - VIDEO

Filmul "Eliza Graves", cu Kate Beckinsale, Ben Kingsley şi Michael Caine în rolurile principale, va avea premiera pe 14 noiembrie în cinematografele din România, informează distribuitorul peliculei, compania InterComFilm Distribution.

240 afișări
Imaginea articolului Filmul "Eliza Graves" are premiera în România pe 14 noiembrie - VIDEO

Filmul "Eliza Graves" are premiera în România pe 14 noiembrie

Regizat de Brad Anderson, filmul "Eliza Graves", turnat în Bulgaria, beneficiază de o distribuţie impresionantă, în care se remarcă actriţa Kate Beckinsale alături de alte vedete de la Hollywood, precum Michael Caine, Ben Kingsley, Jim Sturgess, David Thewlis şi Brendan Gleeson.

Cu un scenariu de Joseph Gangemi, acest thriller psihologic se bazează pe o nuvelă scrisă de Edgar Allan Poe, intitulată "The System Of Doctor Tarr and Professor Fether".

Atunci când Edward (Jim Sturgess), un tânăr absolvent al colegiului de medicină soseşte la Azilul Stonehearst pentru a se angaja ca doctor-asistent, el este întâmpinat cu căldură de către administratorul stabilimentului, Doctorul Lamb (Ben Kingsley) şi echipa sa, care este compusă, printre alţii, din Finn (David Thewlis) şi o fascinantă femeie, cu numele de Eliza Graves (Kate Beckinsale). Edward este intrigat de metodele moderne ale lui Lamb până în momentul când o serie de evenimente neobişnuite îl vor conduce la o descoperire macabră, care va ridica vălul de pe utopia lui Lamb, relevând faptul că nimeni nu este cine sau ce pare a fi.

Actriţa britanică Kate Beckinsale se dovedeşte a fi una dintre cele mai versatile şi carismatice artiste ale momentului. Ea a atras pentru prima oară atenţia publicului în filmul lui Kenneth Branagh, "Mult zgomot pentru nimic". După aceea ea a fost eroina din filmul lui John Schlesinger, "Ferma trăsniţilor", şi a jucat în "Ultimele zile disco", de Whit Stillman, alături de Chloe Sevigny, şi în "Paşaport spre închisoare", în regia lui Jonathan Kaplan, şi în comedia britanică"Escroci ca noi". Printre alte filme ale sale se numără şi "Haunted", alături de Aidan Quinn, şi s-a remarcat în 2001 în superproducţia "Pearl Harbour", în care i-a avut ca parteneri pe Ben Affleck şi Josh Hartnett. S-a remarcat în ultimii ani în "Van Helsing", în care a jucat alături de Hugh Jackman şi, mai ales, în calitate de protagonistă a francizei SF cu vampiri "Underworld/ Lumea de dincolo". De asemenea, a interpretat-o pe legendara Ava Gardner în filmul "Aviatorul" regizat de Martin Scorsese.

Ben Kingsley - pe numele real Krishna Pandit Bhanji, născut la Scarborough, în Marea Britanie, dintr-o mamă britanică şi un tată de origine indiană - a debutat ca actor de teatru la Londra, în anul 1966. Actorul şi-a ales mai târziu pseudonimul de Ben Kingsley, s-a alăturat Royal Shakespeare Company în 1967 şi a debutat pe marile ecrane în 1972, cu un rol în thrillerul "Fear Is The Key". Un deceniu mai târziu, interpretarea lui Gandhi în filmul cu acelaşi titlu, regizat de Richard Attenborough, i-a adus celebritatea şi premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. Actorul britanic, nominalizat de alte trei ori la premiile Oscar, are, începând din mai 2010, şi o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles.

Născut în 1933, Michael Caine a crescut în periferiile Londrei, fiind fiul unei menajere şi al unui hamal, îndrăgostindu-se de Hollywood după ce a văzut un film western. A început să fie distribuit în filme încă din anul 1950, dar abia în 1964 a devenit cunoscut, odată cu succesul înregistrat de "Zoulou", un film clasic de aventuri. În anul următor a interpretat rolul unui spion în filmul "The Ipcress File", iar în 1966 a triumfat în "Alfie", care i-a adus prima din cele şase nominalizări la premiile Oscar.

De atunci, Michael Caine a putut fi văzut pe afişul a zeci de filme, începând cu rolul hoţului flegmatic din "Jaf în stil italian" (1969) şi terminând cu rolul majordomului personajului Bruce Wayne, în cele mai recente două filme din seria "Batman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici