Filmul "Exodus: Zei şi regi", în regia lui Ridley Scott, are premiera în România pe 12 decembrie - VIDEO

Filmul "Exodus: Zei şi regi/ Exodus: Gods and Kings", în regia lui Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton şi Aaron Paul în distribuţie, are premiera, în cinematografele din România, pe 12 decembrie, potrivit distribuitorului Odeon Cineplex.

2695 afișări
Imaginea articolului Filmul "Exodus: Zei şi regi", în regia lui Ridley Scott, are premiera în România pe 12 decembrie - VIDEO

Filmul "Exodus: Zei şi regi", în regia lui Ridley Scott, are premiera în România pe 12 decembrie

Pelicula este o ecranizare a poveştii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, în căutarea Pământului Făgăduinţei. În film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridică împotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, şi porneşte, în fruntea celor 600.000 de sclavi evrei într-o călătorie extraordinară, evadând din Egipt şi ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma şi Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) şi "Elicopter la pământ!" (2001) -, a câştigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy şi BAFTA şi este renumit pentru stilul său cu un puternic impact vizual şi pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numără "Alien" (1979), "Vânătorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) şi "Un ghem de minciuni" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici