Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri" a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", al treilea şi ultimul din seria "Hobbitul/ The Hobbit", a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 56,22 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

2679 afișări
Imaginea articolului Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri" a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri" a debutat pe prima poziţie în box office-ul nord-american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen şi Benedict Cumberbatch, încheie povestea lui Bilbo, Thorin şi a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcuşul său din Erebor se vor lupta acum cu acesta, în speranţa că vor distruge răul pentru totdeauna. Gandalf descoperă însă ceva şi mai înfricoşător în Dol Guldur. Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor".

Comedia de familie "O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb", regizată de Shawn Levy, a debutat pe locul al doilea în topul încasărilor de peste weekend, în cinematografele nord-anericane, cu 17,3 milioane de dolari. Pelicula îi are în rolurile principale pe Ben Stiller şi Robin Williams, acesta fiind ultimul film în care apare Williams, care a murit în luna august. Protagonistul, Larry Daley, călătoreşte în jurul lumii şi aduce lângă el noi personaje, alături de cele deja cunoscute, în încercarea de a salva magia de la dispariţie.

Comedia muzicală "Annie", regizată de Will Gluck, a debutat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 16,3 milioane de dolari, de vineri până duminică. Cu Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Cameron Diaz şi Jamie Foxx în distribuţie, Annie, personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi, revine pe marele ecran într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures.

Pe locul al patrulea, cu încasări de 8,06 milioane de dolari, s-a clasat filmul "Exodus: Zei şi regi/ Exodus: Gods and Kings", aflat în al doilea weekend de difuzare. Regizat de Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton şi Aaron Paul în distribuţie, filmul este o ecranizare a poveştii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, în căutarea Pământului Făgăduinţei. În film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridică împotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, şi porneşte, în fruntea a 600.000 de sclavi evrei, într-o călătorie extraordinară, evadând din Egipt şi ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

Pe locul al cincilea s-a clasat filmul "Jocurile foamei: Revolta - Partea I", al treilea din franciza de succes "Hunger Games", cu încasări de 7,75 milioane de dolari de vineri până duminică, în al cincilea weekend de difuzare. Filmul continuă povestea lui Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), care se recuperează după extenuantele Jocuri ale Foamei şi devine un simbol al speranţelor oamenilor din ţinutul Panem, populaţie aflată în continuare sub tirania Capitoliului. De această dată, Katniss va avea o surpriză legată de Peeta Mellark (Josh Hutcherson), care, după ce a fost răpit la finalul filmului precedent, va reapărea într-o postură neaşteptată. Filmul este regizat de Francis Lawrence şi îi are în distribuţie pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Donald Sutherland, dar şi pe regretatul actor Philip Seymour Hoffman.

Filmul "Wild", regizat de Jean-Marc Vallée, cu Reese Witherspoon şi Laura Dern, s-a clasat pe poziţia a şasea, cu încasări de 4,15 de milioane de dolari, în al treilea weekend de difuzare. "Wild" este un film biografic şi spune povestea unei tinere care face o excursie montană, pe un traseu de peste 1.600 de kilometri, ca o metodă de a-şi reveni după un eveniment nefericit din viaţă.

Comedia "Top Five", regizată de Chris Rock, în care acesta joacă alături de Rosario Dawson şi Kevin Hart, s-a clasat pe poziţia a şaptea în box office-ul nord american, obţinând încasări de 3,57 milioane de dolari, în al doilea weekend de difuzare. Filmul prezintă încercările unui actor de stand-up comedy de a reuşi în calitate de actor dramatic când logodnica sa, care este vedeta unui show de tip reality TV, îl convinge să transmită în direct nunta, în cadrul emisiunii sale de televiziune.

Filmul de desene animate "Cei 6 super eroi/ Big Hero 6", produs de Marvel Studios şi Walt Disney şi regizat de Don Hall şi Chris Williams, a ocupat locul al optulea, cu încasări de 3,56 milioane de dolari în al şaptelea weekend de difuzare. Animaţia prezintă legătura specială ce se formează între un mic geniu al tehnologiei, Hiro Hamada, şi un robot uriaş gonflabil, Baymax, care, împreună cu un grup de prieteni tehnologizaţi, luptă pentru apărarea oraşului San Fransokyo de un complot criminal ce încearcă distrugerea metropolei.

Animaţia "Pinguinii din Madagascar/ The Penguins of Madagascar", regizată de Simon J. Smith şi Eric Darnell, s-a clasat pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,52 milioane de dolari, în al patrulea weekend de difuzare. Filmul, care îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini ce au apărut în franciza "Madagascar" şi sunt vedetele propriului serial de desene animate, îi aduce pe marile ecrane pe amuzanţii Skipper (Căpitanul, n.r.), Kowalski, Rico şi Private (Soldatul, n.r.), ce se aliază cu organizaţia sub acoperire The North Wind (Vântul nordic, n.r.), reprezentată de un agent secret a cărui voce îi aparţine actorului britanic Benedict Cumberbatch, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la a distruge lumea. Vocea personajului negativ este asigurată de John Malkovich.

Filmul indian "P.K.", regizat de Rajkumar Hirani, a debutat pe locul al zecelea în box office-ul nord american, cu încasări de 3,46 milioane de dolari. Comedia are ca protagonist un străin într-o metropolă, care pune toate întrebările pe care nimeni altcineva nu le-a mai pus înainte. Cunoscut doar după iniţialele numelui său, P.K este eroul care face o călătorie de descoperire a iubirii, a râsului şi a renunţării, cu ajutorul întrebărilor sale inocente şi a curiozităţii de copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici