Filmul "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy" are premiera în România pe 23 mai

Filmul de animaţie "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy", de Dan St. Pierre şi Will Finn, va avea premiera pe 23 mai pe marile ecrane din Bucureşti şi din ţară, informează distribuitorul, MediaPro Distribution.

Urmărește
1246 afișări
Imaginea articolului Filmul "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy" are premiera în România pe 23 mai

Filmul "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy" are premiera în România pe 23 mai (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy (vocea fiind asigurată de Lea Michele) află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei.

Ea decide să se ducă din nou la Vrăjitorul din Oz, pe drum întâlnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (cu vocea lui Kelsey Grammer), Sperietoarea (cu vocea lui Dan Aykroyd) şi Leul (cu vocea lui Jim Belushi).

În noua călătorie spre Oz, însoţită de mari pericole, Dorothy întâlneşte un om din gelatină, care nu poate gândi singur (cu vocea lui Hugh Dancy), o prinţesă de porţelan (vocea asigurată de Megan Hilty) şi multe alte personaje simpatice, care o vor ajuta în noile sale aventuri. Cu ajutor acestor prieteni, va încerca să îl înfrângă pe maleficul Jester (cu vocea lui Martin Short), care vrea să controleze tărâmul fermecat Oz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici