Filmul "Love Building", în cinematografele româneşti, din 13 septembrie - VIDEO

Filmul "Love Building", de Iulia Rugină, cu Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol în distribuţie, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 13 septembrie, informează MediaPro Distribution.

512 afișări
Imaginea articolului Filmul "Love Building", în cinematografele româneşti, din 13 septembrie - VIDEO

Filmul "Love Building", în cinematografele româneşti, din 13 septembrie - VIDEO (Captură video)

După ce a regizat opt scurtmetraje şi trei mediumetraje, cu care a participat la peste 50 de festivaluri de film, Iulia Rugină ("Sink", "Captivi de Crăciun", "Vineri în jur de 11", "Bună Cristina! Pa Cristina!") debutează pe marile ecrane cu "Love Building", o comedie care va putea fi urmărită din 13 septembrie în cinematografele din toată ţara.

Cu Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol în rolurile principale, care semnează genericul filmului şi în calitate de producători, "Love Building" este cel mai ambiţios proiect al şcolii Actoriedefilm.ro. O producţie cinematografică independentă, realizată doar cu sprijin financiar privat, comedia "Love Building" a fost prezentată până în momentul de faţă în competiţia Festivalului International de Film B-EST şi în secţiunea Zilele Filmului Românesc a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF 2013), obţinând premiul publicului şi menţiunea specială a juriului la Festivalul B-EST.

Alături de Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, în "Love Building" joacă 31 de actori aflaţi la debut, absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro. Scenariul comediei este semnat de Ana Agopian, Oana Răsuceanu şi Iulia Rugină. Imaginea filmului este semnată de Marius Iacob, Laura Lăzărescu fiind responsabilă de sunetul comediei "Love Building", în timp ce de scenografie s-a ocupat Andrada Chiriac.

Acţiunea filmului "Love Building" este plasată într-o tabără menită să "repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste. Pe parcursul a şapte zile, participanţii trec prin diverse etape ale reparării relaţiilor lor. Dar cei trei traineri meniţi să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către "şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi" se ridică o singură întrebare: "Poţi să repari dragostea în 7 zile?".

"«Love Building» nu îşi propune să vină cu nimic nou în materie de limbaj cinematografic, nu e un film de autor şi nu reprezintă vreo piatră de hotar în evoluţia mea regizorală. E doar un film simplu, cald, sincer, care vorbeşte despre lucruri pe care le-am trăit cu toţii şi pe care o să le tot trăim cât o să existe universul. E genul de film care ar putea să te facă să râzi, să plângi, să ai gol în stomac şi un zâmbet amar pe buze când se termină. Cam ca o relaţie...", spune Iulia Rugină despre filmul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici