Filmul SF "Cercul de foc/ Pacific Rim", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme completează topul - VIDEO

Filmul SF "Cercul de foc/ Pacific Rim", de Guillermo del Toro, a fost lider în box office-ul românesc de weekend încă de la premieră, cu încasări de 620.474 de lei şi 29.173 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

1203 afișări
Imaginea articolului Filmul SF "Cercul de foc/ Pacific Rim", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme completează topul - VIDEO

Filmul SF "Cercul de foc/ Pacific Rim", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme completează topul - VIDEO

Această superproducţie hollywoodiană descrie lupta titanică dintre uriaşii roboţi teleghidaţi de oameni şi o armată de monştri extratereştri ieşiţi din fundul oceanului. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Sunt un mic ticălos 2", care, de data aceasta, a avut încasări de 321.869 de lei şi 16.757 de spectatori. Publicul este invitat la noi aventuri comice alături de (fostul?) super-ticălos Gru (voce: Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

Pe locul al treilea s-a situat o altă premieră, "Captură la dublu/ The Heat", care a avut încasări de 265.537 de lei şi 13.963 de spectatori. Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri.

Pe poziţia a patra s-a clasat "Legenda călăreţului singuratic/ The Lone Ranger", care a avut încasări de 170.881 de lei şi 9.198 de spectatori. Foarte aşteptat de public, acest film regizat de Gore Verbinski, cu un buget estimat la peste 200 milioane de dolari, în care rolurile principale sunt interpretate de Johnny Depp şi Armie Hammer, a fost primit mai degrabă cu răceală de criticii de cinema. Filmul reprezintă cea de-a patra adaptare cinematografică a poveştii americane despre un justiţiar anonim şi acolitul său fidel, amerindianul Tonto.

Pe poziţia a cincea s-a situat "Ziua Z: Apocalipsa 3D", cu Brad Pitt în distribuţie, care a avut încasări de 140.672 de lei şi 6.504 spectatori. Într-o zi ca oricare alta, Gerry Lane, fost investigator ONU, se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Lane simte că blocajul din trafic nu este unul obşinuit - cerul este brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi e plin de poliţişti pe motociclete. Ceva face ca oamenii să se atace cu ferocitate unul pe celălalt - un virus letal care se propagă dintr-o singură muşcătură şi care transformă oamenii sănătoşi în creaturi de o sălbăticie greu de imaginat. Oamenii se întorc împotriva vecinilor, un străin amabil devine brusc un duşman mortal. Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.957.316 lei şi 98.667 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici