Filmul SF "Riddick" - lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Filmul SF "Riddick", cu actorul Vin Diesel în rolul principal, a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 608.752 de lei şi 33.733 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

200 afișări
Imaginea articolului Filmul SF "Riddick" - lider în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Filmul SF "Riddick" - lider în box office-ul românesc de weekend

"Riddick" este cel de-al treilea opus din această franciză SF care relatează aventurile intergalactice ale deţinutului Riddick.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a situat liderul săptămânii trecute, "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu încasări de 380.377 de lei şi 20.188 de spectatori. David Clark (Jason Sudeikis) este un traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând marijuana unor oameni de afaceri şi casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Însă învaţă cum nu se poate mai greu că nicio faptă bună nu trece nepedepsită. Astfel, atunci când încearcă să ajute câţiva tineri, acesta este jefuit de trei bărbaţi care îi fură banii şi marfa, lăsându-l cu mari datorii la distribuitorul său, Brad (Ed Helms).

Pentru a scăpa de datorii şi a-şi salva viaţa, David trebuie să introducă în ţară, din Mexic, o cantitate foarte mare de marijuana. În planul său i se alătură cinica dansatoare de striptease Rose (Jennifer Aniston), rebela Casey (Emma Roberts) şi timidul Kenny (Will Poulter), care devin o falsă familie a lui David. Astfel, cu o soţie, doi copii şi o rulotă imensă, noua familie Miller, în frunte cu David, se îndreaptă spre graniţă pentru a sărbători Ziua Naţională, într-un weekend imprevizibil peste hotare.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul "Ştrumpfii 2", care a avut încasări de 206.660 lei şi 10.779 de spectatori. În filmul "Ştrumpfii 2", care este o continuare a superproducţiei "Ştrumpfii/ The Smurfs" - o combinaţie de live action şi animaţie -, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii. El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor.

Poziţia a patra este ocupată de comedia românească "Love Building", debutul în regia de lungmetraj al Iuliei Rugină, care a avut încasări de 157.935 de lei şi 10.206 spectatori. "Love Building" este o comedie dramatică, a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să "repare" relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

Drama fantastică "Instrumente mortale: Oraşul oaselor/ Mortal Instruments: City of Bones" încheie topul 5 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti la sfârşitul săptămânii trecute. Filmul a avut încasări de 149.449 de lei şi 8.050 de spectatori. Filmul prezintă povestea unei adolescente newyorkeze care află că este descendenta Vânătorilor de umbre, un clan de tineri războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.986.123 de lei şi 108.331 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici