Fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident de automobil

Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger şi al jurnalistei Maria Shriver, a fost implicat într-un accident de circulaţie petrecut la Los Angeles, în urma unei confruntări verbale cu un alt conducător auto, informează Reuters.

313 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident de automobil

Patrick Schwarzenegger si Miley Cyrus (Imagine: Splash)

Patrick Schwarzenegger nu a fost rănit în acel accident, a anunţat marţi poliţia americană. Incidentul în care a fost implicat Patrick Schwarzenegger, iubitul în vârstă de 21 de ani al cântăreţei pop Miley Cyrus, s-a produs pe 10 februarie, în San Fernando Valley, dar a fost anunţat în presa americană abia marţi.

Un alt conducător auto a aruncat pe geamul automobilului său o sticlă cu apă, care a lovit vehiculul condus de Patrick Schwarzenegger, şi apoi a părăsit acea zonă, a precizat Rosario Herrera, purtătoare de cuvânt a Poliţiei din Los Angeles.

Patrick Schwarzenegger l-a urmărit cu maşina pe acel bărbat şi, după ce acesta a schimbat direcţia de deplasare, efectuând o întoarcere la 180 de grade, tânărul a făcut aceeaşi manevră şi a continuat urmărirea.

Apoi, Patrick Schwarzenegger a decis să îşi întrerupă cursa de urmărire şi a început manevra pentru a efectua o nouă întoarcere la 180 de grade, a spus Rosario Herrera. În acel moment, celălalt şofer a întors şi el automobilul şi a tamponat partea din spate a vehiculului lui Schwarzenegger şi şi-a continuat drumul, părăsind astfel locul accidentului.

Patrick Schwarzenegger nu a fost rănit şi a telefonat imediat la Poliţie pentru a raporta accidentul. Poliţiştii nu cunosc deocamdată motivul pentru care celălalt conducător auto a luat decizia de arunca cu apă spre maşina lui Schwarzenegger.

Miley Cyrus nu se afla în automobil alături de Patrick Schwarzenegger în momentul cursei de urmărire şi al tamponării dintre cele două vehicule.

Patrick Schwarzenegger este unul dintre cei patru copii pe care actorul şi culturistul Arnold Schwarzenegger - care a fost guvernator al statului California din 2003 până în 2011 - îi are cu Maria Shriver. După ce Arnold Schwarzenegger a recunoscut în mod public că are un copil cu una dintre menajerele cuplului, Maria Shriver a depus în instanţă actele oficiale de divorţ, în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici