Fiul cel mare al lui Michael Jackson va apărea pentru prima dată singur în public

Prince Michael, fiul cel mare al cântăreţului Michael Jackson, va apărea pentru prima dată singur în public, la Berlin, pe 10 noiembrie, pentru a susţine o cauză promovată intens şi de tatăl său în timpul vieţii acestuia - ajutorarea copiilor dezavantajaţi.

1071 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al lui Michael Jackson va apărea pentru prima dată singur în public

Fiul cel mare al lui Michael Jackson va apărea pentru prima dată singur în public (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului revistei People, Prince Michael, în vârstă de 14 ani, va fi prezent la Berlin pentru a asista la licitaţia prin care va fi scos la vânzare documentul ce conţine versurile compuse de Michael Jackson, scrise de mână, pentru piesa "Bad".

Toate încasările vor fi donate fundaţiei Tribue to Bambi, ce sprijină diverse organizaţii de caritate din Germania, al căror scop comun este ajutorarea copiilor dezavantajaţi.

"Prince Michael Jackson va păşi pe covorul roşu şi va prezenta manuscrisul, pe o scenă, înconjurat de copii", a declarat pentru revista People purtătorul de cuvânt al organizatorilor.

Prince Michael va veni însoţit la Berlin, însă nu de rudele sale. "Nu va călători singur, dar nu va avea cu el niciun membru al familiei", a declarat o sursă apropiată din anturajul organizatorilor.

În 2002, pe când avea cinci ani, Prince Michael a vizitat Berlinul cu tatăl său celebru, cu sora lui Paris şi cu fratele lui Blanket. Cazat la Adlon Hotel din Berlin, Michael Jackson a creat atunci un episod devenit ulterior memorabil, legănându-l pe Blanket deasupra balconului, în faţa fanilor.

În cadrul licitaţiilor organizate de aceeaşi fundaţie de caritate în anii anteriori, o jachetă a cântăreţului şi o chitară cu autograful starului au fost scoase la vânzare, în 2002, respectiv în 2009.

Persoanele care doresc să liciteze online pentru manuscrisul piesei "Bad" pot face acest lucru până pe 10 noiembrie, pe site-ul fundaţiei United Charity.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici