Fiul în vârstă de doi ani al rapperului 50 Cent, plătit cu 700.000 de dolari la debutul său în modă

Sire, fiul în vârstă de doi ani al rapperului american 50 Cent, a debutat de curând în modă şi a primit un cec în valoare de 700.000 de dolari, informează contactmusic.com.

447 afișări
Imaginea articolului Fiul în vârstă de doi ani al rapperului 50 Cent, plătit cu 700.000 de dolari la debutul său în modă

50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

50 Cent nu este singura persoană din familia sa care solicită un onorariu uriaş pentru serviciile sale. Rapperul a dezvăluit de curând că fiul său în vârstă de doi ani, Sire, pe care îl are cu fosta lui iubită Daphne Joy, a început deja să îşi construiască o carieră de succes în lumea modei.

Într-un interviu pe care l-a acordat postului newyorkez de radio Power 105.1, rapperul american a spus că fiul său a încheiat un parteneriat cu brandul Kidz Safe.

"Este o companie audio. Managerii ei plătesc foarte bine, îi dau 700.000 de dolari", a declarat cântăreţul în vârstă de 39 de ani, al cărui nume real este Curtis Jackson.

Potrivit presei americane, rapperul 50 Cent are o avere estimată la aproximativ 140 de milioane de dolari.

Rapperul, fondator al casei de discuri G-Unit, a pariat de curând suma de 1,6 milioane de dolari pe prietenul său Floyd Mayweather - pe care însă îl ironizează adeseori în mod public - în meciul pe care pugilistul american urmează să îl susţină împotriva lui Manny Pacquaio în luna mai.

Însă pentru moment, 50 Cent spune că vrea să îl sprijine cât mai mult pe fiul său în vârstă de doi ani: "E foarte drăguţ. Dacă vrei să îl vezi, trebuie să plăteşti".

Deşi cecul de 700.000 de dolari reprezintă o sumă uriaşă, 50 Cent spune că momentele pe care le petrece alături de fiul său cel mai tânăr valorează mult mai mult. "Mă distrez atât de bine cu el. Chiar şi starea de spirit mi se schimbă. Mă luminez în spirit atunci când vorbesc despre el. A ajuns la vârsta la care repetă tot ce aude", a adăugat rapperul.

Rapperul 50 Cent mai are un fiu, Marquise Jackson, născut pe 13 octombrie 1997 şi care provine din relaţia sa cu Shaniqua Tompkins.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 39 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, al cincilea material de studio din carieră, se intitulează "Animal Ambition" şi a fost lansat în vara anului 2014.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici