Fiul lui John Travolta va purta numele de Benjamin

Fiul actorului John Travolta şi al soţiei sale, Kelly Preston, va purta numele de Benjamin, informează femalefirst.co.uk.

125 afișări
Imaginea articolului Fiul lui John Travolta va purta numele de Benjamin

Fiul lui John Travolta va purta numele de Benjamin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kelly Preston trebuie să nască la sfârşitul lunii noiembrie, după ce soţul ei se va întoarce din Australia, unde participă la cea de-a 90-a aniversare a companiei de transport aerian Qantas, al cărei ambasador este.

Travolta a plecat la Sydney, pentru a participa la evenimentul programat să se desfăşoare timp de 10 zile, zburând cu Boeing-ul 707 personal.

Vedeta-pilot a aterizat în Brisbane, luni, şi a cântat "La mulţi ani!" alături de angjaţi ai companiei şi de fani din statul australian Queensland, care au venit să-l vadă. Actorul a spus mulţimii adunate la aeroportul din Brisbane că zborul a fost fără probleme, deşi a trecut printr-o furtună, ivită pur şi simplu.

Travolta s-a lăsat fotografiat alături de CEO-ul companiei Qantas, Alan Joyce, a răspuns la întrebările jurnaliştilor, declarându-se de acord să adopte o fană şi pe soţul ei, şi şi-a încheiat vizita interpretând melodia "Summer Nights" din filmul "Grease".

Totodată, actorul a primit jucării, reprezentând un urs koala şi un cangur, pentru fiul său, care trebuie să se nască în 19 zile, după cum a precizat. Travolta a anunţat totodată că el şi soţia lui îi vor pune copilului numele Benjamin. Cuplul mai are o fiică, pe Ella Bleu, în vârstă de 10 ani.

Soţii Travolta l-au pierdut anul trecut pe fiul lor Jett, în vârstă de 16 ani, care a murit în ianuarie 2009, din cauza unei "tulburări cerebrale", la casa de vacanţă din Bahamas a familiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici