Fiul prinţesei Caroline de Monaco se căsătoreşte religios, sâmbătă, în Elveţia

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, se va căsători religios cu Tatiana Santo Domingo, sâmbătă, la Rougemont, un mic sat elveţian aflat în apropiere de Gstaad, celebra staţiune de sporturi de iarnă frecventată de numeroase vedete internaţionale.

353 afișări
Imaginea articolului Fiul prinţesei Caroline de Monaco se căsătoreşte religios, sâmbătă, în Elveţia

Fiul prinţesei Caroline de Monaco se căsătoreşte religios, sâmbătă, în Elveţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost publicată vineri de cotidianul elveţian 24 Heures şi a fost confirmată pentru AFP de surse religioase.

Ceremonia va avea loc sâmbătă după-amiază, în micuţa biserică catolică din Rougemont.

Preotul care va oficia slujba religioasă nu este acela care coordonează parohia.

Potrivit revistei Hallo, Tatiana, în vârstă de 30 de ani, şi-a petrecut primii 15 ani din viaţă la Gstaad, o staţiune de iarnă de care familia princiară monegască este foarte ataşată.

Mireasa va fi condusă la altar de fratele ei, Julio Mario Santo Domingo.

Aproximativ 300 de persoane au fost invitate la această nuntă princiară, printre invitaţi numărându-se câteva nume celebre, precum actriţa Uma Thurman, prinţul Nicolae al Greciei şi Margherita Missoni, moştenitoarea celebrei case de modă italiene.

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, şi Tatiana Santo Domingo, care este designer de modă, s-au căsătorit civil pe 31 august 2013 la Monaco.

Cuplul are deja un fiu, Sacha, născut pe 21 martie 2013, la Londra.

Bunicul Tatianei Santo Domingo, decedat în 2011, a fost unul dintre cei mai bogaţi oameni din Columbia, deţinând mai multe companii în domenii diverse - transporturi aeriene, mass-media şi telefonie.

Andrea Casiraghi, cel mai mare dintre copiii prinţesei Caroline, ocupă locul al doilea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco, după mama sa. Unchiul său, prinţul Albert al II-lea, este actualul suveran al principatului monegasc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici