Flexisexualitatea, o nouă modă. Vezi ce este - VIDEO

A apărut un nou tip de sexualitate: flexisexualitatea, o noua modă printre vedetele de la Hollywood, care ar putea schimba felul în care privim sexualitatea în general, informează CNN.

218 afișări
Imaginea articolului Flexisexualitatea, o nouă modă. Vezi ce este - VIDEO

Flexisexualitatea, o nouă modă. Vezi ce este (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Unele dintre cele mai cunoscute vedete au recunoscut că sunt flexisexuale, şi nu numai pentru roluri din filme sau videoclipuri: Megan Fox şi Drew Barrymore au vorbit deschis despre atracţia lor atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, Katy Perry a cântat despre ea (n.r. "I Kissed a Girl"), Lady Gaga a dezvăluit faptul că piesa "Poker Face" vorbeşte despre dorinţa de a fi cu o femeie.

Conform definiţiei din urbandictionary.com, flexisexualul este o persoană care încearcă să atragă atenţia ambelor sexe, însă refuză să se identifice ca bisexual. Această persoană va alterna mereu sexul de care este atrasă. Flexisexualii nu vor să fie catalogaţi după categoriile standard: heterosexual sau homosexual.

Lindsay Lohan ar putea fi flexisexuală, deoarece a avut relaţii atât cu bărbaţi, precum Colin Farrel, cât şi cu femei.

Psihologii spun că noua sexualitate ar putea fi periculoasă pentru cei care vor să imite vedetele preferate pentru a atrage atenţia, pentru că îşi pot pierde adevărata lor identitate sexuală.

Află mai multe despre flexisexualitate pe www.sexgen.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici