Forbes: Stewart-Pattinson, cuplul din filmele romantice cu cele mai mari încasări

Kristen Stewart şi Robert Pattinson, ale căror filme au vândut în ultimii trei ani bilete în valoare de 1,17 miliarde de dolari, alcătuiesc cuplul din peliculele romantice de la Hollywood cu cele mai mari încasări, potrivit unui top realizat de revista Forbes.

364 afișări
Imaginea articolului Forbes: Stewart-Pattinson, cuplul din filmele romantice cu cele mai mari încasări

Forbes: Stewart-Pattinson, cuplul din filmele romantice cu cele mai mari încasări (Imagine: AFP - MediafaxFoto)

Cele două staruri ale francizei "Amurg/ Twilight" au depăşit cu uşurinţă celelalte cupluri de la Hollywood în acest clasament alcătuit de revista Forbes pe baza topului 10 al filmelor romantice care au avut cele mai mari încasări în ultimii trei ani.

Relaţia din viaţa reală dintre Kristen Stewart şi Robert Pattinson a avut de suferit după aventura actriţei cu Rupert Sanders, regizorul cu care a filmat "Snow White and the Huntsman", însă ei s-au împăcat cu puţin timp înainte de lansarea ultimului film din seria "Twilight", realizată pe baza romanelor scrise de Stephenie Meyer.

Forbes a alcătuit acest clasament pe baza filmelor romantice cu cele mai mari încasări din Statele Unite în ultimii trei ani, potrivit statisticilor furnizate de Box Office Mojo.

Ultimele trei filme din franciza "Twilight" - "Eclipse", "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1" şi "The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2" - au fost incluse în aceste statistici.

Channing Tatum, desemnat de revista People drept cel mai sexy bărbat în viaţă pe anului 2012, şi colega lui din distribuţia filmului "The Vow", Rachel McAdams, ocupă locul al doilea în clasament, cu încasări de 125 de milioane de dolari în Statele Unite ale Americii şi de 71 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Jennifer Aniston şi Adam Sandler se află pe locul al treilea. Ei au jucat împreună în comedia "Just Go With it", care a obţinut încasări de 103 milioane de dolari în box office-ul nord-american şi o sumă dublă pe plan internaţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici