Formaţia disco OTTAWAN concertează pentru prima dată în România. Cât costă biletele - VIDEO

Formaţia Ottawan vine pentru prima dată în România, pe 8 noiembrie, când va susţine un spectacol electrizant la Cinema Patria din Capitală, nostalgicii putând redescoperi "magia inconfundabilă a epocii disco-dance", informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX .

906 afișări
Imaginea articolului Formaţia disco OTTAWAN concertează pentru prima dată în România. Cât costă biletele - VIDEO

Formaţia disco OTTAWAN concertează pentru prima dată în România. Cât costă biletele - VIDEO

Formaţia Ottawan, precursor legendar al curentului disco-dance, a făcut legea pe ringurile de dans la începutul anilor '80, printr-o serie de hituri care au făcut înconjurul lumii. Concertul din 8 noiembrie, de la Bucureşti, se va desfăşura sub sloganul "Discoteca '80", iar fanii trupei vor putea asculta piese ca "D.I.S.C.O", "Hand Up", "T'es ok", "Crazy Music" şi "Shalala Song".

Ottawan se numără printre primele formaţii disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al carismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Înfiinţată la sfârşitul anilor '70, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut "D.I.S.C.O". În 1981 a fost rândul hitului "Hands Up" să pună stăpânire pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelandă, unde a rămas pe locul întâi timp de opt săptămâni. Şi piesa "You're ok" ("T'es ok") a făcut istorie, în Franţa ea situându-se şi în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

Pentru concertul Ottawan sunt puse în vânzare patru categorii de bilete: VIP - 250 de lei (întâlnire şi poză cu artistul, CD & afiş cu autograf), categoria 1 - 200 de lei, categoria 2 - 150 de lei şi categoria 3 - 100 de lei. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo - Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei care doresc să comande online o pot face pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro şi www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici