Formaţia The Aristocrats concertează în premieră în România, pe 7 decembrie - VIDEO

Formaţia The Aristocrats va susţine un concert în premieră în România, în clubul The Silver Church din Bucureşti, pe 7 decembrie, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

272 afișări
Imaginea articolului Formaţia The Aristocrats concertează în premieră în România, pe 7 decembrie - VIDEO

Formaţia The Aristocrats concertează în premieră în România, pe 7 decembrie - VIDEO (Imagine: Captura Video)

Formată din Guthrie Govan, Bryan Beller şi Marco Minnemann, trei muzicieni de excepţie aclamaţi la nivel internaţional, trupa abordează un stil aparte, o fuziune între rock instrumental, progressive şi jazz, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Chitaristul Guthrie Govan a primit cuvinte de laudă de la colegi de breaslă, precum Joe Satriani şi Paul Gilbert. "Ceea ce îl diferenţiază de alţii este faptul că, indiferent de mişcările pe care le face, reuşeşte să combine totul atât de graţios şi să îi iasă perfect fiecare abordare", a afirmat Joe Satriani. Guthrie a primit titlul de cel mai bun chitarist din lume din partea revistei The Guitarist, a scris două cărţi despre arta cântatului la chitară şi a luat parte la activitatea unor trupe ca Asia, GPS, the Young Punx şi, în prezent, The Aristocrats.

Chitaristul adoră combinaţiile considerate imposibile, iar stilul său eclectic este un melanj de jazz, hard rock, blues rock, funk şi progressive, notând ca inspiraţii pe Yngwie Malmsteen, Steve Vai şi Jeff Beck.

Bryan Beller este cunoscut pentru contribuţia sa în activitatea unor artişti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie şi Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat trei albume din 2008 până în 2011, iar apoi a început colaborarea cu The Aristocrats. Ca şi colegul său de trupă Guthrie, Bryan are talent de scriitor, fiind editor pentru revista Bass Player, precum şi pentru Real World, acolo unde are o coloană destinată pentru sfaturi către basişti.

Marco Minnemann ocupă poziţia din spatele tobelor, însă talentul său de muzician nu se limitează la cel de toboşar. Minnemann este cunoscut ca un inovator în lumea toboşarilor, dezvoltând o tehnică numita "interdependenţă" pe care a conceptualizat-o într-o carte dedicată. În 2011, Minnemann a fost finalist în seria de audiţii pentru postul de toboşar al formaţiei Dream Theater.
În prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson şi cântă împreună cu Joe Satriani, pe lângă activitatea pe care o desfăşoară în The Aristocrats.

The Aristocrats îşi promovează în acest turneu cel mai recent album, "Tres Caballeros", pe care trupa l-a înregistrat deja şi pe care îl va lansa în luna iulie a acestui an. Show-urile sale sunt adevărate experienţe live, o demonstraţie a forţei de magicieni ai instrumentelor, presărată cu momente comice şi cu interacţiuni savuroase cu publicul, potrivit organizatorilor.

Primele 200 de bilete pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile la preţul de 65 de lei, urmând ca, după epuizarea acestora, să fie puse în vânzare 400 de tichete la preţul de 85 de lei. După epuizarea celor 400, precum şi în ziua evenimentului, preţul unui bilet va fi de 99 de lei. Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi online, pe www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici