Fost model Playboy şi terapeut al vedetelor de la Hollywood a murit după ce ar fi fost aruncată de la etaj. Poliţia l-a reţinut pe fostul iubit

Amie Harwick, un fost model Playboy şi terapeut al vedetelor de la Hollywood, a murit în weekend. Din primele cercetări ale poliţiei se pare că femeia a fost ucisă.

3525 afișări
Imaginea articolului Fost model Playboy şi terapeut al vedetelor de la Hollywood a murit după ce ar fi fost aruncată de la etaj. Poliţia l-a reţinut pe fostul iubit
Amie Harwick ar fi fost aruncată de la etajul trei al locuinţei sale de fostul iubit, informează CNN. Acesta a fost reţinut deja sub suspiciunea de crimă. 
 
Colega sa de apartament a fost cea care a alertat autorităţile. Poliţiştii veniţi la faţa locului au găsit-o pe Harwick inconştientă pe trotuarul din faţa blocului. A fost transportată imediat la spital, dar medicii nu au mai putut să o salveze.
 
Conform jurnaliştilor americani, Amie Harwick se temea pentru viaţa ei şi solicitase recent un ordin de restricţie împotriva fostului prieten. Gareth Pursehouse, un fost prieten al vedetei, a fost reţinut şi i-a stabilit o cauţiune de 2 milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici