Fosta gardă de corp a prinţesei Diana: Măsurile de securitate la nunta prinţului Harry, "prioritate de top". "Credeţi-mă, în ceea ce priveşte această ocazie, banii nu au legătură"

Ken Wharfe, fosta gardă de corp a prinţesei Diana, dar şi a fiilor acesteia, a declarat că măsurile de securitate vor fi "o prioritate de top" la nunta prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, la castelul Windsor, potrivit Entertainment Tonight.

1211 afișări
Imaginea articolului Fosta gardă de corp a prinţesei Diana: Măsurile de securitate la nunta prinţului Harry, "prioritate de top". "Credeţi-mă, în ceea ce priveşte această ocazie, banii nu au legătură"

Fosta gardă de corp a prinţesei Diana: Măsurile de securitate la nunta prinţului Harry, "prioritate de top". "Credeţi-mă, în ceea ce priveşte această ocazie, banii nu au legătură"

Wharfe, care a fost şi gardă de corp pentru fiii prinţesei Diana (1961 - 1997), prinţii William şi Harry, a declarat, într-un interviu pentru Entertainment Tonight, că poliţia se va asigura că a făcut toate verificările pentru acest eveniment, indiferent de costuri.

"Din propriile mele experienţe - şi vorbind cu colegii în ultimele săptămâni -, Scotland Yard şi forţele de poliţie care acţionează în zonă şi vor participa la operaţiune ştiu cât este de important ca nicio piatră să nu rămână nerăsturnată, deşi se vorbeşte despre buget de austeritate zilele acestea", a spus Wharfe.

"Credeţi-mă, în ceea ce priveşte această ocazie, banii nu au legătură. Pentru Scotland Yard şi Thames Valley Police - care se vor ocupa de acest eveniment -, banii nu sunt prioritari şi se vor asigura că au fost luate toate măsurile de securitate şi că siguranţa nu este compromisă", a mai spus acesta.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători la castelul Windsor, pe 19 mai.

Joi, cotidianul britanic The Evening Standard a scris că un plic cu o substanţă albă suspectă a fost trimis prinţului Harry şi logodnicei acestuia, Meghan Markle, la palatul St. James din centrul Londrei, pe 12 februarie, însă, după analizarea conţinutului, s-a dovedit că pudra era inofensivă.

"Substanţa a fost testată şi confirmată ca nefiind suspectă. Ofiţerii mai investighează un presupus mesaj ostil legat de acelaşi pachet", se arată într-un comunicat al poliţiei londoneze.

Atunci când relaţia lor a fost făcută publică, în 2016, Harry a transmis un comunicat redactat în termeni foarte duri la adresa presei care a scris despre faptul că iubita sa este metisă.

La momentul respectiv, un purtător de cuvânt al lui Harry, Jason Knauf, a spus că Markle a fost subiectul unui "val de abuzuri şi hărţuiri". "Prinţul Harry este îngrijorat pentru securitatea domnişoarei Markle şi foarte dezamăgit că nu a putut să o protejeze", a mai spus atunci Knauf.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici