Fosta şi actuala PRIMĂ DOAMNĂ A FRANŢEI, faţă în faţă. Cum au arătat Carla Bruni-Sarkozy şi Valerie Trierweiler la învestirea noului preşedinte - FOTO

Fostul preşedinte al Franţei, Nicolas Sarkozy, a părăsit Palatul Elysee, după ce i-a predat puterea preşedintelui ales, socialistul Francois Hollande. La predarea mandatului au fost prezente şi consoartele celor doi oameni politici, Carla Bruni-Sarkozy, respectiv Valerie Trierweiler.

9551 afișări
Imaginea articolului Fosta şi actuala PRIMĂ DOAMNĂ A FRANŢEI, faţă în faţă. Cum au arătat Carla Bruni-Sarkozy şi Valerie Trierweiler la învestirea noului preşedinte - FOTO

Fosta şi actuala PRIMĂ DOAMNĂ A FRANŢEI, faţă în faţă: Carla Bruni-Sarkozy şi-a pierdut şi stilul odată cu statul pe care îl avea - FOTO

După ce s-a bucurat de cei cinci ani ca primă doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy a părut să piardă marţi nu numai acest statut, ci şi stilul şi look-ul ei natural, care i-a adus faima.

Recunoscută ca o iubitoare a modei, cu o garderobă inteligent alcătuită, soţia lui Sarkozy a optat cu această ocazie pentru un costum mult prea casual, ce nu i-a pus în valoare silueta, precum şi pentru o pereche de balerini simpli. În plus, aspectul fizic al Carlei Bruni este din nou o dovadă a faptului că soţia fostului preşedinte a abuzat de înjecţiile cu botox.

În contrast, partenera de viaţă a lui Francois Hollande, Valerie Trierweiler, a avut un look mult mai natural. Valerie Trierweiler, care este mai mare cu trei ani decât Carla Bruni, a optat pentru o ţinută sofisticată, preferând o rochie neagră din mătase, pantofi cu toc şi un pardesiu alb.

După plecarea soţilor Sarkozy de la Palatul Elysee, Francois Hollande a fost învestit oficial în funcţia de preşedinte al Franţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici